Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy minél magasabb a...

Igaz, hogy minél magasabb a pulzusom edzés közben, annál több kalóriát égetek el?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 22:52
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
ez ennél bonyolultabb, lent kifejtem
19 szavazat
 1/3 anonim válasza:
75%
Tudtom szerint igen 100-130körül aerobnak számit ami zsirégetéshez vezet de ezt érdemes több időn keresztűl csinálni mivel kb15perc után indul el a zsírégetés padon emelkedőn gyors léptekbe 130föltöt akár 170intenziv kardió ott ég komolyan a zsír viszont a szervezetnek hatalmas energia kel emiatt az izomhoz is hozzá nyúlhat hogy fehérjéhez jusson véleményem szerint reggelibe nagyon jó az aerobb edzés én így fogytam le 50-60perc padon éjgyomora 120-140közötti pulzusszámon eléggé megpörgeti az anyagcserén ez egy személyes vélemény nállam bevált ezt tanácsolták 23 éves vagyok ahogy növekedik az életkor egyre kevesebb pulzusszám fogja hozni ezt a sikert
2020. dec. 27. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Elvileg igaz, de gyakorlatilag mégsem érdemes minél magasabb pulzuson edzeni, akkor sem, ha a fogyás a cél. Egyrészt mert az alacsonyabb pulzuson edzés fenntarthatóbb. Másrészt alapot ad ahhoz, hogy magasabb pulzuson is terhelhetőbb legyél. Harmadrészt alacsony pulzuson edzésnél nagyobb százalékot tesz ki a zsírégetés.
2020. dec. 28. 09:08
 3/3 joereal ***** válasza:
100%
Alapvetően nem, nézz utána a pulzus zónáknak.
2020. dec. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!