Nagyon nagyon nagyon sokat kell tornazni erte, hogy elmuljon a narancsbor a fenekemrol es a combjaimrol?
Figyelt kérdés
Evek ota sajnos ilyenek ezek a testreszeim, de eddig nem zavart annyiiiira.. de most annal jobban. Soha sem sportoltam.:( 165cm vagyok es 55kg, de na az a kedves narancsbor elveszi a kedvem. Elkezdtem ket naponta guggolasokat meg ilyesmiket otthon elvegezni.. Mennyi ido lehet mig valamit lathatok, hogy nah nem vagyok mar olyan puha es narancsboros, vagy semmi esely helyrehozni. Hm2020. dec. 17. 14:30
1/3 anonim válasza:
Igen, nagyon sokat, és még akkor sem biztos, hogy elmúlik.
2/3 anonim válasza:
inkább arra koncentálj hogy miket eszel, a narancsbőr a sok gyors kajától/ nem egézséges étkezéstől jön ki főleg... azt kéne rendbe tenni
3/3 anonim válasza:
Egyél egészségesebben.. igyál sok vizet meg hasznalj collagént, Q10et. Melette meg edz heti 3-4x 1órát. Sztem fél év alatt fullos lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!