Eltiltottak a versenyzéstől, valaki hasonló szituációval? 22/L
Figyelt kérdés
Eü okok miatt eltiltottak. Most ha lennék 40 nem érdekelne, de fiatalon mikor erre építetted volna az életed egész más. Olyanok tapasztalatait hallgatnám meg akik átéltek hasonló életérzést. Távolugrás, mielőtt valaki megkérdezi, de ez most mellékes.2020. dec. 13. 12:55
2/6 anonim válasza:
Tudom milyen az, pedig nem is én éltem át. Venni akartunk egy használt tánckelléket egy apróhirdetős oldalon. Az eladó amellé amit kértünk, hozott még egy csomó dolgot mellé és odaadta ingyen. Megkérdeztem, hogy miért éri meg neki mindezt ingyen odaadni, azt mondta, hogy eü okok miatt eltiltották a tánctól és látni se akarja ami arra emlékeztetné.
3/6 anonim válasza:
Nem erre kell építeni! Most már te is beláthatnád.
4/6 anonim válasza:
Az egészséged fontosabb. Fiatal vagy, rengeteg más lehetőséged van. Az egyik ismerősöm edző lett, neki fáradásos törése volt.. Én is amikor abbahagytam féltem, hogy megbánom, végül egész jól alakult minden. (Elmentem tanulni, elköltöztem, van időm olyan dolgokra is amiről az élsport mellett csak álmodni mertem.)
5/6 A kérdező kommentje:
1. Van aki ezt átéli, van aki nem. Neked nem kell, légy hálás ezért.
2020. dec. 13. 14:28
6/6 anonim válasza:
Publikus milyen eu ok? Vmi szivbetegseg talan? Csak mert az nem jatek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!