Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a megoldás ha a futópadom...

Mi a megoldás ha a futópadom ezt csinálja ? Nem fog felrobbanni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a gondom hogy a futópadom 10-15 perc üzemidő után elkezd olyan illatot kibocsátani mintha valami gumi vagy műanyag alkatrész lassan égne. Füst nincs, és nincs semmi baj tehát működik csak folyamatosan érezni 10-15p után ezt az illatot. Mi lehet a baj? Neten olvastam hogy az elektromos futópadokat olajozni kell a gyárilag mellé kapott olajjal. Nos ez még eddig nem történt meg, nem olajoztam soha mert lényegében el is felejtettem pedig amikor kicsomagoltam láttam a leírásába hogy kell majd ezt végezni illetve az olaj is gyári tartozék volt de végül erről megfeledkeztem, már az olajat se tudom hogy hol van mert 3 éve történt a vásárlás. Hát ez van. Szóval gondolom ez a probléma !? Ha mégsem akkor mi lehet a baj ? Egy hozzáértő segítsen legyenszíves hogy mit csináljak pontosan mert nem merem így használni mert félek felrobban. Nagyon nagyon köszönöm előre is! Kitti 19/L
2020. nov. 26. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a gumiszőnyeg melegszik fel, és annak kezd égett szaga lenni.

Kenni a szőnyeg alatt -és a falap között kell, amin futsz. Általában szilikon zsírt, vagy szilikon sprayt használnak erre (ha sprayt veszel, akkor ne alkoholosat, mert a gumi nem szereti)

2020. nov. 27. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. nov. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!