Így gáz lenne menni? (többi lent)
Tegyél rá magasról. Ha szemétkednek, fogod magad és lelépsz, vissza se nézel. Nem vagyok tisztában a teremröpi egyesületekkel, de nincs valami kezdő/gyengébb? Ahol biztosan el tudnál helyezkedni? Mert ha már most félsz, hogy ki fognak-e nevetni, akkor ez benned lesz az edzéseken is, és hidd el tapasztalat, a teljesítmény és a fejlődés is a béka segge alatt lesz. Olyan helyre menj ahol nincsenek kételyeid, és magabiztosan tudsz gyakorolni, játszani, és olyanok közt vagy, akik mindig tudják hogy ők is elkezdték valamikor - de nem ártana egy olyan közeg ami nem sokkal erősebb nálad.
Tudnék többet mondani, de Miskolcot egyáltalán nem ismerem, Pesten ezernyi lehetőség közül választhatnál.
A lényeg, hogy olyan helyen eddz, ahol szeretsz játszani, különben az egész sporthoz való hozzáállásodat elveheti - ami később egészségügyi gondokhoz vezet. Eddz, játssz, élvezd! Hajrá! ;)
Szia 165cm vagyok 65kg es roplabdazom egyesuletbe,egyaltalan nem gaz szerintem probald ki senki sem azt fogja nezni hogy te hogy nezel ki
Roplabda elott is sportoltam a legjobb baratnom nalam kissebb volz es 4xl es polot hordott senki sem csufolta es szerintem mindenki ugy jo ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!