Szerintetek elmehetnék súlyemelőnek?
40-45 kg megy húzásban, lökésben kb. 40.
Egy lány egyszer rosszul lett, őt a földről összeszedve rohantam vele 4 emeletet: 70 kg volt a csaj.
Én 180 cm, 105 kg vagyok.
Ezek alapján mit gondoltok?
16/f
lehetni lehetnél, ha sokat edzel
(én 82 kiló vagyok és 60 kilót húzok fel mert a hátam nem enged többet.)
1 éve 175 centi magasan, 60 kilósan dobáltam munkában 25 kg-os cuccokat literally gond nélkül. Neked az, hogy 105 kilósan 40-45 kg megy, abszolút nem sok, szerintem. Vagy én gondolom túl? 40-45 kg-ot én simán meg tudok emelni, most lehetek 65 kg.
Úgyhogy nyilván lehetni lehetsz súlyemelő, de marha sokat kell hozzá edz keményen.
Én lány vagyok, nem egy izomkolosszus egyáltalán, de 1 év után 50 kilóval tudok felhúzást csinálni (70 kg vagyok). És nem is feküdtem rá annyira, volt hogy hónapokig nem csináltam felhúzást.
De tényleg el kéne menned egy hozzáértőhöz hogy lát-e benned lehetőseget.
Én fiú vagyok, fiúként kezdtem üres rúddal a fekvenyomást...16 évesen. Anno a lányok simán lenyomtak szkanderban.
Mindegy honnan kezdi az ember, ha van elég akaraterő és megfelelő edzés, akkor el lehet jutni magas szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!