Lemondanátok a futásról?
Figyelt kérdés
Régen rengeteget futottam, imádtam. De sajnos túlzásba vittem. Vagy két éve nem futottam, pihentettem a térdemet, mert már a tempósabb sétától is fájt. Most finoman újra akartam kezdeni, de nagyon fáj a térdem. Anno nagyon rossz volt a technikám, tudom, hol rontottam el, csapkodtam a sarkam a földhöz. Maga a futás gondolata mosolyra késztet, tényleg nagyon szeretem, de nem akarom huszonévesen egy életre tönkretenni a térdemet. Térdvédővel is fáj, maximum egy kilométerrel később. Ma négyig bírtam, az ötödik már nem ment. Műttetni nem szeretném, de nehéz lemondanom róla, pedig látom, hogy ebből semmi nem lesz, ha évek múlva még rosszabb is a fájdalom, mint anno. Kerékpározni nem szeretek, így az kilőve. Viszont a súlyzós edzés is tetszik, de valahogy félek vagy nem tudom, hogyan kezdhetnék bele. Pedig látványosan jobb alakot csinál, mint a kardió. Mindig is a futás volt az én sportom, a csapatsportok sem hoznak lázba, most pedig olyan elveszettnek erzem magam, de szeretnék újra ambiciózus lenni a sport iránt. Itthon egyébként vannak súlyzóink, így lenne rá lehetőségem elkezdeni, csak annyi érzés kavarog bennem.2020. nov. 13. 18:50
1/5 anonim válasza:
Próbáltál glucosamine-t szedni? Segíthet ízületi gondokkal.
2/5 anonim válasza:
ano versenybringáztam a rossz tartás miatt kikészült a térdem-szedtem rá béres porcerőt a por formátum amit fel kell oldani sza.rt sem ért ,de a proenzi3!az helyretett,meg a helyes testtartás!üdv a családban;)
3/5 anonim válasza:
De voltál vele ortopédorvosnál?
Ő mit mondott?
Van ez az IPR-technika is vagy mi.
Egyébként tényleg az úszás, a kerékpár (rendesen beállítva) meg esetleg a jóga lenne még jó.
De beszélj egy edzővel, az biztosan tud segíteni.
4/5 anonim válasza:
Nekem a teljes gabonamentes etrend valt be!! ( Rengeteg masnak bevalt. )Kb 1-2 het akatt kiurult a gabona es ujrakezdtem a futast. Azota 10 eve futok ujra es igy etkezem! 10 km-eket futok. Sprinteket is teszek bele.
Probald ki.
5/5 anonim válasza:
4-es.
Te gluténérzékeny voltál és azért hagytad el a gabonát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!