Energia ital edzés előtt?
Figyelt kérdés
Na az lenne a felállás h mi lenne akkor ha meginnék 2-3 deci energi italt edzés előtt,hogy nagyobb teljesítményt tudjak nyújtani.Dextrózt nem igazán kéne ennem...Van értelme ha engergiaitalt iszok??
15/F
2010. aug. 9. 16:22
1/7 anonim válasza:
Nekem meg egyszer sem hasznalt,pedig sokfajtat probaltam(burn,hell,redbull,monster...)
2/7 anonim válasza:
Nagyobb teljesítményt a koffeintől és a taurintól nem kapsz. Esetleg élénkebben gondolkozol egy kicsit, jobban ver a szíved, de ennyi. Fizikai teljesítményed nem változik.
A nagy teljesítményhez az kell hogy az izmaid be legyenek töltve szénhidráttal, szóval legyenek tele a glikogénraktáraid. Edzés közben glutamint kell inni.
3/7 anonim válasza:
a koffeintabletta vagy valamilyen stimuláns hatásosabb lenne.Az energiaitaloknak nagyon kicsi a koffeint tartalma.Ugye rá van írva valamennyi az a reklám.És van 1 tényleges értéke ami még kevesebb.Ha csak nem vagy extra érzékeny a koffeinre akkor semmit nem fog hatni
4/7 anonim válasza:
A koffeintól nem lesz nagyobb a fizikai teljesítményed, a metilamfetamintól igen...
5/7 anonim válasza:
emeli a vérnyomást a jobb véráramlás pedig növeli az izmok oxigén ellátottságát ami viszont növeli az izmok teljesítményét.KIS MÉRTÉKBEN
6/7 anonim válasza:
am nem csak a metamfetamin növeli a teljesítményt.Én más fajta stimulánst használok mert nálam csak az működik+ha éjszakai műszak után megyek a terembe nem előnyös ha kába vagyok fekvenyomás közben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!