Nem sikerül az angol sparga terpeszállásból. Miért?
Szinte egyáltalán nem megyek le anyira fáj ott a csípőmnél. Nem olyan húzódó fájdalom hanem olyan nem is tudom elmondani. Mintha el akarna törni.
Ha leülök és ugy csinálok terpeszt, úgy sem sikerül egyébként, de nincs az a nagy fájdalom.
Valaki tapasztalatot tud írni?
Hát az elejt hogy ahhoz nem vagyok elég hajlékony, de nem is tudok javítani mert ugy fáj ha terpeszállásból próbálom hogy abba kell hagynom.
Tudsz valami jó gyakorlatot esetleg?
Nem elég nyitott a csípőd valószínűleg. Amik jók lehetnek: béka póz (olyan, mintha spárgában lennél, annyi különbséggel, hogy itt a térded hajlítva van hátra úgy hogy a vádlid derékszöget zárjon be a combjaiddal)
Pillangó ülés: ülj fel, húzd magad elé a lábaid és tedd össze a talpaid. Próbáld a térded a föld felé közelíteni.
Ha terpeszből fájdalmas a spárga próbáld meg azt, hogy békából kinyújtod először az egyik, majd a másik lábadat. Szerintem így kíméletesebb belemenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!