Van aki még most is csinálja Chloe Ting vagy Pamela Reif edzésprogjamjait?
Szia! :)
Chloe “2019 Summer Shred” kihívásának a végén járok. :) Nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem hittem volna, hogy ilyen látványos lesz a változás néhány hét alatt. Egyébként sincsen olyan nagy túlsúlyom, futottam is régebben, viszont az online oktatás alatt sajnos hanyagoltam egy-másfél hónapig az edzést és többet ettem, szóval a nadrágjaim elkezdtek feszülni, én pedig rátaláltam Chloe-ra, sok pozitívat hallottam róla. Ezt most már én is tanúsítani tudom, hogy hatásos. :) Meglepően sokszor, majdnem mindegyik edzés alkalmával tett a programba hasizom fejlesztő videókat, amikkel szépen le tudtam faragni a “babahurkáim” nagy részét. Hiába vagyok több kiló, mint nyáron, amikor csak kardió mozgást végeztem, sokkal jobban nézek ki és jobban is érzem magam. :) Végre tónusos lett a hasam, amit eddig sosem tudtam elérni.
Pamela programjait még nem próbáltam, bár sokan ajánlják Chloe után. Igaza van azoknak, akik szerint utóbbi videói a kezdőknek/újrakezdőknek vannak. Egy hónapja meg tudtam volna pusztulni a kihagyás után a napi edzéseitől, most viszont még 3-4 kilométereket futok is mellette, hogy kellően lefárasszam magam. :) Ha végzek a mostanival, majd a Hourglass challenge-et szeretném kipróbálni, mivel elég intenzívnek tűnik és több hangsúlyt fektet a lábakra és popsira, mint a Summer Shred. Ha nem jön be, megnézem magamnak Pamela vidinyóit is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!