ezek tények.ex sportolók nyilatkozzák a legtöbbször.De szerinted 1 olyan sportolónak aki ki van tömve mennyiből tart erről papírt szereznie?Am az átlag inkább az hogy megkenik az ellenőröket.Néha 1-2 ember bukik hogy lássák a nézők hogy működik a rendszer
2010. aug. 9. 19:15
22/31 anonim válasza:
az asztma dolog meg azért működik mert az ephedrin eredetileg asztma gyógyszer de vérnyomásgondokra is felírják
2010. aug. 9. 19:16
23/31 anonim válasza:
Szerintem ha azt mondanám hogy a por alapú táplálékkiegészítők is komoly egészségkárosító hatást válthatnak ki biztos egyből aztmondanád milyen hülye vagyok nemde?:)
2010. aug. 9. 19:22
24/31 anonim válasza:
ez így van:D Úgyhogy ilyet a jelenlétemben inkább ne és megspóroljuk a felesleges vitát.Bár néhány kétes hírű cég forgalmaz szarokat.És a prohormonokat sem szabad kihagyni a buliból.De nagy átlagban nem azok
2010. aug. 9. 19:24
25/31 anonim válasza:
Szerintem is befejezhetjük a vitát, szerintem nemfogjuk egymás igazát a másikra erőltetni, de nincs is ezzel probléma. Amúgy a tápkiegeknek nemcsak az összetétele miatt lehet egészségkárosító hatása, de most ebbe nemenjünk bele.
További jó sportolást.
Még egy OFF: lassan a gyakorikerdesek.hu-ra nyomhatnál ilyen általános infókat kezdő bodysoknak mert 1 héten belül találkozok 6-7 ugyanolyan kérdéssel.
2010. aug. 9. 19:26
26/31 anonim válasza:
nincs értelme mert nem vagyok személyi edző meg bizonyos értelmi szint alatt ritkán válaszolok.Ha meg valaki nem képes először a keresőt használni hát egészségére
2010. aug. 9. 19:29
27/31 anonim válasza:
meg a budy.builderen minden alap le van írva érthető nyelvezeten
2010. aug. 9. 19:31
28/31 anonim válasza:
1.2.3 azok akik esznek tápkieget szednek szurják magukat és keményen edzenek és elisértek a sportágban valamit és hiresek pl:ronnie coleman ,marcus rühl, jay cutler ,ja és derek poundstone hogy kine felejtsem stb........
2010. aug. 10. 00:55
29/31 anonim válasza:
h4xOr
Azt írtad, hogy bizonyos értelmi szint alatt ritkán válaszolsz. Gondolom itt a kérdéseket degradáltad le, viszont a olykor a válaszaid is egy bizonyos értelmi szint alá esnek és megjegyzem ez a szint nagyon alacsonyan van. Ha bodybuilder.hu-n túl egy szerveskémia könyvet is olvastál volna mielőtt ilyen témákba óhalytasz okoskodni, lehet nem jelentettél volna ki akkora hülyeséget, hogy az efedrin szteroid. A szteroidok, mint ahogy a nevük is mutatja szteránvázas vegyületek. Ezzel szemben az efedrin egy fenetilamin származék. Kicsit összemostad a doppingszereket a szteroid fogalmával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!