Tudna segiteni valaki? Utalom magam,utalok tukorbe nezni,kozosegbe menni! Tulsolyos vagyok es ezzel basztatnak! Hogyan tudnak hatekonyan lefogyni? Es a legegyszerubben? Mozgas hany lepes napi szinten? Etrend? Es ne nyuljon meg a borom!!
A kalóriabázist, vagy a yaziot tudom ajánlani monitorozásra :) Az ajánlott deficit 500-1000 között legyen, efelett túl gyors lesz a fogyás, ami nem egészséges, illetve sok izmot is veszíthetsz, alatta pedig csak nagyon sokáig tart.
A mennyiséget, célt, makrókat, mindent be tudsz állítani a fent említetteknél, és ha rendesen vezeted, látni fogod, ha elrontasz valamit, és legközelebb jobban csinálod majd.
Ételek: zsírszegény húsok, tejtermékek, zöldségek legfőképpen. Mértékkel mehetnek az olajos magvak, gyümölcsök, teljes kiőrlésű pékáruk, hüvelyesek, tojás (a sárgájának magas a zsírtartalma, de heti párszor simán belefér). Kerülni a cukros dolgokat, és a fehér lisztes termékeket érdemes. Igyál rengeteg vizet, ízesítetlen teát.
Mozgással fokozatosan, ahogy fent is írták. Csak étrenddel is lehet fogyni, de a mozgás nyilván sokat segít.
Az pedig ne érdekeljen, ki mit mond, legyen előtted a cél, hogy milyen lehetsz, ha kitartasz. Adj időt magadnak, mert a fogyás maraton, nem sprint. 1-2 év és kifejezetten jó formád lehet, aztán eldöntöd, akarsz-e még jobbat.
Ha nagyon nehezen megy, mindent becsületesen betartva, akkor menj orvoshoz, hogy van-e valami hormon problémád,amit kezelve megkönnyítheted a dolgod.
Szóval ne sírj, hanem kezdd el megedzeni magad minden téren, és meglesz az eredmény.
Úgy örülök, hogy ennyi pozitív kommentet kaptál.
Ha ezeknek akár csak egy kis részét is megfogadod, már azzal is sokat teszel magadért. Hidd el, hogy csak elkezdeni nehéz, de Te jó úton vagy, mert felismerted, hogy változtatni akarsz. Ez már fél siker.
☺️
(5-ös válaszoló vagyok)
Sikerülni fog! Nem lesz könnyű, de megtudod csinálni!
Előttem már mindent leírtak:)
Hogy haladsz? ❤️🔥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!