Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megfelelő, ha ilyen rövidnadrá...

Megfelelő, ha ilyen rövidnadrágban járok ki futni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem túl rövid? Kb. ilyenem van:

[link]

2020. okt. 7. 00:02
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Ez olyan mint azok a boxerek, amiket télen veszek fel túrázni, hogy ne fagyjon le a s*ggem.

Nekem ez nagyon fehérnemű kategóriás.

Meleg éghajlatú helyeken, ahol az emberek amúgyis nagyon lengén öltöznek, akár fürdőruhában, ott elmegy az ilyen rövid nadrág is. De itthon Budapesten októberben nagyon megnéznének az emberek, ha ebbe mennél futkorászni. Lehet polgárpukkaszgatni, de ez már a ló túloldala...

/L

2020. okt. 9. 13:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Megfelelő.
2020. okt. 11. 11:44
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ma este egy kicsit hideg volt benne, de csak az első pár percben, míg be nem melegedtem.
2020. okt. 14. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért akarsz 8-9 fokban mindenképp egy olyan nadrágban futni amiben kint van a segged?
2020. okt. 15. 08:57
 15/19 anonim ***** válasza:
31%
Ha sportol az ember, tok mind1 milyen hideg van, egy szal poloban es rovidgatyaban se fpg fazni. En egesz telen akar -10 fokban is rovidujju mezben es gatyaban kell, hogy focizzak.
2020. okt. 15. 09:16
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

15:

Fázni nem fog, de ha ezt csinálja hidegben, akkor már 50 éves korára tönkremennek a térdízületei.

2020. okt. 15. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
11%
16: nem.
2020. okt. 15. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:
66%

Pedig de. A téli futóruha fő feladata nem a fázás elleni védelem, hanem az ízületek védelme. Hideg ízületekkel nem csak hogy a sérülésveszély nagyobb, de gyorsabban is kopnak az ízületek, ami nem jelent azonnal problémát, de évtizedeken át igen. Nyilván a bemelegítés segít, de pl. -10 fokban, főleg ha a szél is fúj már nincs az a bemelegítés, nincs az az iram, amivel folyamatosan melegen lehet tartani a térdízületeket.

Tudom, hogy mostanaban divat lett a felül meleg öltözet, alul rövidnadrág, de rendkívül káros lesz hosszútávon.

2020. okt. 15. 13:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Jó, -10 fokban nyilván én sem rövidnadrágban futok :D Kb. 5 fok alatt váltok 3/4-es nadrágra, 0-nál pedig hosszúra. Egyszer futottam rövidnadrágban -1-2 fok környékén még suliban, na akkor lefagyott a lábam :D
2020. okt. 17. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!