Ha kint árnyékban 23-25 fok van egy kis széllel, akkor megfelelő öltözet kintre a rövidnadrág?
Ilyenkor már bármit lehet. Ez csupán attól függ, ki mit szeret inkább hordani. (Értsd: mutogatni vagy takargatni szereti inkább a lábát.)
Mászkálnak már ilyenkor jó néhányan rövidben, ezen ne aggódj. Bár nekem a póló/trikó és a cipő-zokni/mezítláb kérdéskör hamarább szokott előjönni, mint a rövidnadrág, mert messze nem a lábszár a legkényesebb a melegre. Magánvéleményem szerint húsz fokoknál nem lehet hőmérsékleti okokkal indokolni a rövidnadrágot, max lábmutogatási szándékkal, fiúk meg azt hiszik, attól olyan kxrva lazák, csak azt nem tudom, ki kíváncsi annyira azokra a szőrős lábakra.
Ha kimész délután kertbe, parkba, stb. akkor szerintem vegyél rövidet, ez természetes, de egész napra nagyvárosban, munkahelyen - plusz reggel még hűvösebb van - szerintem még picit korai. De ahogy neked jólesik.
Utcso!
Az nem melegit! Ne beszelj badarsagokat!
Engem is lehurrogtak amkor hidegebb idoben hosszugatya ala vettem fel,hogy a nejlon nem melegit..
Bizony!
Mert 1994-ota gyartanak ferfi nejlon harisnyat,tehat nyugodtan felveheti,ha mar van noi nadrag es ok is hordjak...
Tudod! Mint ahogy a sok okos szokta irni: Google a baratod! Neked nem?
Nezz utanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!