Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyek jobb futó?...

Hogyan legyek jobb futó? hogyan bírjam jobban a hosszú távú futást és ne ziháljak, stb?

Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 18:01
 1/3 anonim válasza:
59%
Nem tudom a nemed, de én a futasrolnoknek.hu alapján kezdtem el futni. az elején az 1km is nagyon megerőltető volt, most pedig 4km-t szoktam futni. a titok a rendszeresség és a kitartás! sok sikert! :)
2020. okt. 6. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
36%
Fuss. Nincs csodamódszer
2020. okt. 6. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Szia ahol élek vagyis nem magyarban,itt a bicajosok és futók úszók gént módosító szereket használnak különféle faktorokat meg sarm receptor modulatorokat.

magyarba ez lehet mostanában nem fog elérni nem is baj...

mondjuk úgy tapasztalatból tudom...

példa futásra...

tudsz futni 5 km-t.csak írok egy időt mindegy mennyi alatt...20 perc...

nos amikor láttam ilyen dolgokat használni sportolókat és nem olimpikonokról beszélek ahol élek sportpályán normál futó meg bicajos...persze gyúrósok között is sok ilyen van...akkor mindegyik mondta hogy ezek a régi szerekhez képest fényévekre vannak mégis itt megfizethető mindenkinek...igazából majdnem legálisan lehet venni.

Szóval ha eddig ha akartál is 5 kmt tudtál csak futni és véged volt utána úgy másztál el a kocsiig akkor ezeknek előfordul elég gyakran hogy egyből 7-8 km lesz és az a durva még azt is gyorsabban fogod lefutni mint az öt km-t...

tekerésnél nem tudom elmondani mit tudnak ezek a dolgok.

Itt rengeteg bicikliút van sokan tekernek rengeteg versenyző is edz hétköznapokban...mikor az emberben van ilyen kiegészítő nos még álmaid csúcsteljesítményét is megjavítod...itt általános beszédtéma ha bicajosok futók összejönnek ki melyiket tolja mennyit mit fejlődött...

De én ezt nem akarom kipróbálni másnak nem akarom ajánlani mert senkinek nem jó ez.Mindenki használja a csirkemell rizs kombinációt ha teljesítményt akar nüvelni.

én csak leírtam errefelé mi a helyzet a futókkal bicajosokkal.

2020. okt. 6. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!