Már voltatok mezítláb tesi órán?
Figyelt kérdés
Mi már voltunk és nagyon jó érzés2020. okt. 3. 12:45
3/17 anonim válasza:
Also tagozatban, felszerelehiany eseten. Ti hanyadik osztalyban es milyen okbol?
4/17 anonim válasza:
Előfordult, ha nem volt nálam a tornacsukám. Az volt benne a legrosszabb, amikor a tanár utasítására tudatosult bennem, hogy le kell venni a zoknit is.
5/17 anonim válasza:
Én még sosem voltam olyan helyzetben, hogy ne lett volna rajtam legalább egy zokni tesiórán. Mezítláb amúgy sem lenne szerencsés, mert vagy kint vagyunk, vagy a koszos alagsorban, ahol utána moshatnám meg a lábam.
6/17 anonim válasza:
#5 Mi parkettás tornateremben tesiztünk, így esélytelen volt, hogy zokniban legyünk. Vagy cipő, vagy mezítláb.
7/17 anonim válasza:
#5 Olyat el sem tudnek kepzelni, hogy barmelyik suliban kint, az udvaron mezitlab tesiztetnenek.
Nalunk alsoskent volt mezitlab tesi, ha otthon felejtetted a tornacipodet.
10/17 subrette válasza:
Hetedikes korunkban tanulmányi versenyen nyertünk egy erdei iskolán való részvételt. Itt mindennap volt testóra, mikor az iskolákban még híre se volt a mindennapos testnevelésnek. Itt mezítláb tesiztünk, egy új, nagyon klasszul felszerelt tornateremben. Sokkal jobb volt így mint az iskolában, ahol tornacipő, fehér zokni volt előírva.
Gimiben már engedékenyebb volt a tanár, lehetett mezítláb tesizni. Anyagrésztől függően több-kevesebben csináltuk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!