Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak 1-2 nap alatt 1...

Hogy fogyjak 1-2 nap alatt 1 kg-t?

Figyelt kérdés

Halii

Leszeretnék fogyni minnél sűrgősebben 1kg-t mivel a karantén alatt fogytam 2kg-t közben visszahíztam 1kg-t amivel teljesen megvoltam elégedve,de mióta suli van csak ugrál a kg-m egyszer annyi vagyok amennyi pont jó,de viszont valami nagyon aggaszt, 1 hete mértem meg a súlyom és ma,és 1 lg-t híztam,masok azt mondjak nem latszik de én nyilván látom magamon,és ez nagyon aggaszt:/ nemtudom hogy sikerult 1 kg,pedig nem ettem semmi hízlalót,az étrendem ugyanaz napi (5x eszek) eddig is így volt suli óta,de most valahogy ez az 1kg feljott es nemtudom hogy hogyan,tudom nem sok,de engem aggaszt.Valami tipp? (Tesióra van az iskolában akkor ott mozgok) rövididő alatt szeretnék lefogyni

Bármit meghallgatok!

A tippeket koszonom

2020. okt. 1. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
1-2 nap alatt sehogy... Inkább 2 hét.
2020. okt. 1. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:

1 nap alatt lehetetlen! 😂

"Halii

Leszeretnék fogyni minnél sűrgősebben 1kg-t mivel a karantén alatt fogytam 2kg-t közben visszahíztam 1kg-t amivel teljesen megvoltam"

A karantén nem 1 nap volt..

Legalább annyi idő kell leadni mint amennyi idő alatt felszedted..

2020. okt. 1. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Testtömegtől függően napon belül simán ingadozik 1-2 kg-ot a testtömeg, nekem volt hogy 3-4 kg-ot is, mikor hosszút futottam, nyilván étkezés, ivás, kiszáradás, ürítéa függvényében.
2020. okt. 1. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Menj egy uszodába és ússz minimum 5 órát!!

Tuti lemegy 2 kg

2020. okt. 1. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy forma1-es versenyző 90 perc alatt a többszörösét adja le. Nagyon intenzív terhelés hatására meglehet csinálni, de ez folyadék lesz, izzadtság, szóval nem tartós. 1kg zsírt viszont csak úgy adhatsz le 2 nap alatt, ha az orvos eltávolítja rólad.
2020. okt. 1. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
De akinek 1 kiló probléma ott fejben nagyon nagy a baj.
2020. okt. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!