A szüleim nem engednek sportolni a koronavírus miatt. Mit tegyek?
A szüleim ma kijelentették, hogy ne járjak edzésre, amíg vége nem lesz a járványnak, mert nem akarják elkapni a koronavírust. Ezzel csak az a probléma, hogy valószínűleg akkor fél évig nem fogok tudni edzésre járni. Lett volna pár versenyem és jó lenne ha nem engednék le pont most. Pedig az egész család mindenfelé járkál, nem gondolnám, hogy az én edzésem lenne a legnagyobb probléma.
Egyébként atlétizálok és 16F
Szia... a sportot lehet otthoni tornaval edzessel potolgatni... ne hallgass azokra akik lazitanak szuleid ellen... sztem az otthoni edzest meg tudod beszelni veluk veszekedes nelkul... ok is tudjak a vedettseghez eros szervezet kell amit az aktiv mozgas egeszseges etrend es minosegi vitaminok tamogathatnak...
Sok sikert ....
Nagyon sok saját testsújos edzés van ami otthon is elvégezhető és az egész testet átmozgatja.
Én sem mehetek el itthonról nagyon és annyit izmosodtam amióta ijen edzéseket, hogy még énis meglepődtem
Vélhetően a sportegyesületed nem győzte meg arról a szüleid hogy garantálja a maximális biztonságotokat. Így pedig én sem engedném a fiaim sportolni. Nem akarnak a szüleid megbetegedni,még akkor se ha te két lábon vigyorogva kihordanád.
Nekem mind a 3 fiam sportol.
Gyakorlatilag kaptunk egy covid tájékoztatót hogy sportegyesületük mit tesz a védelmük érdekében.
- Az edzőket és a szakmai stáb tagjait tesztelték,ez utóbbi létszámot lecsökkentették felesleges tébláboló emberek nincsenek bent az edzés alatt.Csak az akinek feltétlen szükséges.
- Minden edzés előtt fertőtlenítenek, és utána is.
- Akik augusztusban elhúztak nyaralni, azok szeptemberben nem mehetnek edzésre egész egyszerűen azért mert kockázatot vállaltak a nyaralással így 1 hónapig kimaradnak a körből.
-Lázat mérnek edzés előtt, kis csoportban edzenek és utána adott időben
adott létszámban lehet lezuhanyozni ezzel elkerülve a nagyobb tumultust a zuhanyzóban.Van kézfertőtlenítés, pacsi egyéb mellőzve.
Megtiltani nem tudják, de korlátozni igen a srácok bandázását és ennek megfelelően én sem engedem a fiaim a szükségesnél jobban a barátaikkal kikapcsolódni. Nem zárom el őket,de ha sportolni akarnak akkor be kell az alapvető szabályokat tartaniuk.
Mivel engem meggyőzött az egyesület törekvése az ellen hogy a srácok egészségesek maradjanak, és kiemelték a csapatból azokat akik augusztusban nyaraltak így egyenlőre engedem őket edzeni.
Ha ez változik,abban a pillanatban szemrebbenés nélkül letiltom őket az edzésről,és nem csak én hanem a szülők kb azon része is akiknek jár a gyereke edzésre.
Nem a szüleid lesznek betegek hanem neked lehet tüdőgyulladásod tőle.
Ha odafigyelsz a kondidra nem lesz semmi baj. Öltözz és táplálkozz egészségesen. Szerintem ne hagyd abba hiszen a legjobb korban vagy ehhez a sportághoz. Én csak 24 éves korig csináltam az atlétikát hiába voltam fitt, mégis lassul ilyenkor már az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!