Fiuk ti milyen fajta ruhát "öltöztetet" részesítitek előnybe egyszerű sportoláshoz?
Kinek mi vált be jobban?
Lazább alsó és felső, vagy inkább ami jobban feszül a testre? És melyik fajta anyag a jobb választás.
Egyszerű általános sportolásról van szó, futás, kocogás, kerékpározás és egyebek.
Mindenképpen funkcionális anyagból! Ami nem szívja fel az izzadságot (mint pl. a pamutpólók).
A fazonja szerintem kb. ízlés-tetszés kérdése. Miben érzed jól magadat.
Van, aki azt szereti, ha a kockás hasa, vagy feszülős melle jól látszik. Van aki meg pont ellenkezőleg.
Izzadós vagyok, így felül a technikai pólók helyett sokkal jobban bejöttek a pamut pólók. Így is, úgy is megizzadok, előbbinél mindenemen folyik le, utóbbi beszívja, majd nagyobb felületen párologtat. Télen póló felé melegítő felső vagy pulóver, mivel sálat -10 alatt sem hordok, olyankor garbós nyakút veszek fel, és mindez minden esetben lógós, nem feszülős.
Lent pedig nyáron egyszerű rövidnadrág, télen lógós melegítőalsó, a kettő között van hogy feszülős futó hosszúnadrág. Terepre van egy olyan nadrágom, ami valahol a bozótalsó és a melegítőalsó között van, bírja a tüskés bozótot is, egyes részei feszülnek, de a bozótalsónál némileg vastagabb, a melegítőalsónál vékonyabb. Lábszárvédőt csak hóban használok.
4:
5-ös vagyok. Azt nem mondanám, hogy a pamut póló a legjobb, de jobb a műszálas ruháknál, legalábbis nyári pólónak. Igazából a legjobb a merinó, csak az jóval drágább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!