Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki rendelt már ilyen...

Valaki rendelt már ilyen cipőt ?? www.nmag.hu/

Figyelt kérdés

Be vállt ?

Tényleg ilyen jól néz ki ?

Betölti legalább azt a szerepet ,mint egy átlag munkavédelmi cipő?

[link]

2020. szept. 2. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én innen nem rendelnék az biztos. Sehol egy szó sincs a székhelyről, cégjegyzékszámról, a szellemi tulajdonjogok alatt egy angol szüveg képe van magyar fordítás nélkül egy magyar cég honlapján, hitelkártyás fizetést emlegetnek, bankkártyás helyett, eszerint csak hitelkártyával lehet fizetni debittel nem is? Vagy csak nem tudják mi a különbség a kettő között?

Még utánvéttel se rendelnék olyan cégtől ilyen fontos dolgot, amelyik semmit nem árul el magáról, stock fotókkal illusztrája az állítólagos raktárját és még sorolhatnám mennyi minden bűzlik ezen a honlapon.

2020. szept. 2. 22:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Nyilván ez feltűnt nekem is.

Azért gondoltam ,hogy meg kérdezem hátha valaki meg merte rendelni és nem verték át :D

2020. szept. 3. 07:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!