Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek?valaki érti miért...

Mit tegyek?valaki érti miért van ez nálam?

Figyelt kérdés
10 éve mindennap edzettem ,nem figyeltem mit eszem és vékony izmos voltam..70-72 szálkás izmos..most nem sportolok már,és 178 cm magasságomhoz 90 kg vagyok,utálom magam...tudom kaloria deficit..de....nem eszem felnött ferfi létemre 1500 cal többet naponta...sütöben sült csirkemellet eszem sült zöldséggel,répa cékla,édesburgonya stb...van mikor egesz nap folyadekot iszom.kv-viz.és este eszem egy tál nem hizlalo 1500 cal nem érö ételt..és nem fogyok egy dekát sem..tudom,azt is,hogy napi 5 xör keveste,hogy ne éhezzen a szervezet,de nem vagyok még éhes sem..tehat kevés kaloriat viszek be,nem eszem hizlalot és nem fogyok,,egeszseges vagyok,valaki érdemlegesen választ tud erre? köszi
2020. aug. 25. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet pajzsmirigy gondod van
2020. aug. 25. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor csak lenne valami tünetem..nem?
2020. aug. 25. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:

ezt nézd meg.

[link]

2020. aug. 25. 17:51
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi,,a jellemzö tünetek nem illenek rám..jol alszom,joa libidom,nem vok fárat stb,,végigolvastam,de egy se jellemzö rám :)
2020. aug. 25. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirasert látom..csak gyorsan irok aztan kuldöm) nem ellenörzöm ..
2020. aug. 25. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
De most mennyit mozogsz? Mert simán lehet az a probléma,hogy lelassult az anyagcseréd a kevés mozgás miatt.
2020. aug. 31. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:
most őár honapja semmit,most akarom ujra kezdeni,,sok folyadekot iszom reggel 2-3 nagywc..ugyanolyan ,mint amikor edzettem
2020. aug. 31. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!