Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Leendő egyetemista nem valami...

Leendő egyetemista nem valami sportos fiunak milyen sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kötelező 2 félév tesi és nem tudom mit válasszak majd. Az ilyen labdajátékok pl eleve kilőve, nagyon béna vagyok bennük.

2020. aug. 22. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami tetszik neki.
2020. aug. 22. 12:04
 2/8 anonim válasza:
100%

Nálunk BME-n voltak ilyen kamu tesik, amikor ugyan be kellett menned, de a kutya nem nézte mit csinálsz. Pl ping pong, kondi

kérdezz meg felsőbbéveseket hogy nálatok mik azok, ami elsunnyoghatóak.

Ha meg azért mozognál, és inkább lehetőségként tekintesz erre, akkor pl az úszás nem megerőltető (ha saját magad határozod meg a mennyiséget) de legalább valamit csinálsz.

2020. aug. 22. 12:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Az úszás jó lenne, régebben úsztam és szerettem is, de gondolom egyetemi úszásnál főleg kigyúrt diákok vannak én meg elég vékony is vagyok.
2020. aug. 22. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Inkább pszichológushoz járj abban a 90 percben.
2020. aug. 22. 12:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért is?
2020. aug. 22. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt válaszd ami tetszik.

Van kezdő, haladó úszás is.

2020. aug. 22. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Van elvárt teljesítmény vagy csak meg kell jeleni? Ha utóbbi akkor amit szeretnél illetve legközelebb van hozzád.

ha úszni akarsz akkor menjél úszni a kutya nem fog veled foglalkozni. Ez egyetem nem középiskola itt van egy "elvárt" szellei szint.

2020. aug. 22. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Sakk. Vagy esetleg fedett pályás távolbanézés BA.
2020. aug. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!