Mióta balettoztok?
Én 13 évesen kezdtem, heti kétszer. Kíváncsi vagyok hogy ti hány évesen és hol kezdtétek.
Van esetleg valaki aki hozzám hasonlóan későn kezdte?
Én 6 évesen kezdtem, az iskolában ahová jártam boltak délutáni órak ahol választható volt tenisz, korcsolya,RSG, balett, különböző hangszerek meg ilyesmik. És mivel a dédnagynéném sokszor vitt balett előadásokra, operába, színházba stb ezért egyértrlmű volt, hogy balettozni fogok :)
Nyílván a többi lehetőseget is kipróbáltam, volt ami szintén elkísért felnőttkoromba is.
Ne zavarjon, hogy kezdő vagy, ha amúgy sem az a terv, hogy hivatásszerűen űzd a balettot (azt sajnos lekésted :( ), akkor nem késtél le semmiről. Mondjuk az tèny, nem valószínű, hogy olyan hajlékony legyél, mint az aki kisgyerekként kezdte, meg a lábboltozatod sem feltétlenül lesz alkalmas a spicchez meg sok sok ev utan sem.
Viszont ez ne vegye el a kedved tőle, a hobbi szintű balett lényege, hogy te élvezd, hogy fejlődj, hogy segítsen a tartásodon, hogy jól szórakozz és része lehess a balett világának. Mindezt pedig akár 30 evesen is megteheti bárki :)
Én vagyok a másik fiókomról. Privátba írjatok!!
Köszi!!!!!
én műkorizni kezdtem ennyi idősen, azzal sem vagyok jobban elkésve mint te a balettel :)
azt úgy kb 10 éve hol csinálom, hol nem (bonyolult sztori), sokra nem vittem, de egy ideig amatőrben versenyeztem, plusz mai napig nagyon menő ember vagyok a helyi jégpályán XD
balettozni 15 évesen kezdtem, egy felnőtt csoportban, igazából anyával együtt, meg közben táncoltam sok mást is, más ágakban elvétve versenyeztem is, balettban annyira sose lettem jó, de így hat év múltán (közben két majdnem-bokaszalag-szakadással) már egy spicccipőben is tudok nagyon alap dolgokat, szóval egész jól haladok :)
Szia!
Én 9 éve csinálom és a magyar táncművészeti Egyetemre járok!
Nagyon kemény szakma ha nem hobbi szinten csinálod és rengeteg kitartást igényel!
Nagyon drukkolok neked és remélem folytatod!!!💜💜💜🤩🤩🤩
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!