Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék picit fogyni hasról?

Hogy tudnék picit fogyni hasról?

Figyelt kérdés

Még fiatalabb fiú vagyok és nem igazán vagyok megelégedve a testemmel.

Szüleim elváltak és nyáron kb másfél hónapot töltök apukáméknál és nagyszüleimnél felváltva. Mielőtt elindultam semmi baj nem volt, de itt most a vírus miatt nem mehetek nagyon sehova se. Az is közrejátszik, hogy itt gyakran eszünk mekis, kfc-s és további gyors éttermekből származó ételt, több chipset, egészségtelenebb italokat stb.. Valamiért az összes kaja hasra megy és onnan szeretnék legszívesebben fogyni. Milyen enyhébb diétával és edzéstervvel fogyhatnék le, úgy, hogy közben minimális mennyiségű izmot is felszednék.

2020. aug. 15. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés!

Kaloriadeficit kell, és kerüld az egészségtelen ételeket.

Otthon is lehet mozogni, csak akarni kell...

2020. aug. 16. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát gyorséttermi kajákat kerüld otthonra meg van telefonos edzés app ami segíthet
2020. aug. 16. 16:12
 3/3 anonim válasza:
Először is ne egyél szemetet. Aztán a rendszeres mozgást is vezesd be fokozatosan. Olyan nincs, hogy 2 napig jól eszel és máris lemegy a hasad. Helyi zsírégetés amúgy sem létezik sajnos
2020. aug. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!