Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi törtenik akkor, ha nagyon...

Mi törtenik akkor, ha nagyon vékony lányként (többi lent)?

Figyelt kérdés

Egy hónapig sportolok (nyújtok stb), hyper masst szedek (tömegnövelő) és normálisan étkezem?

Soha nem fogok hízni?

Volt már, akinek sikerült?

Vékony fiúk és vékony lányok válasza érdekel, akik értik miről beszélek...

2020. aug. 15. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy hízz mindenképpen kalóriatöbbletben kell lenned, akkor fog sikerülni. De biztosan sikerülni fog, drukkolok.
2020. aug. 15. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2020. aug. 15. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
ha nem egy honapig csinalod, akkor lesz eredmenye
2020. aug. 16. 09:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Jogos:D
2020. aug. 16. 09:55
 5/7 anonim válasza:
100%

Jo akkor sorolom.

Sulyzos edzes!!!

Brutalis modon segiti elo a tomegnovekedest! A kezdetekben.

Heti 2-3 alkalom.

De valojaban a lenyeg h mozogj.

Futas-biciklizes is megteszi. Aerobik, amit akarsz. Csak legyen intenziv. Magadhoz merd

Kaja!!!!

Legfontosabb (napi min. 2l viz)

Feherje- minel tobb annal jobb de altalanossagban elmondhato h legyen meg a minimumnyi duplaja ami olyan 100g/nap az esetedben

(fel kilo csirke/18 tojas/4 feherje turmix)

Es ezt egeszitsd ki koretekkel, abbol kell sokat enni. Risz, bulgur, teszta, sok sok krumpli, zoldsegek, nagyon sok zoldseg valogass. Mehet egy kis zsiradek is, de legyel kicsit visszafogottabb ilyen teren.

Varj mi kell meg. Ja igen sok nyujtas, 6-9 ora alvas meg rengeteg kitartas mert ezt tendszerszinten beepiteni az eletedbe csak az ami igazan nehez. 2 honap utan rutin lesz. Hajra. MELEGITS

Ja es amiket leirtam minimum ertekek. Szoval nem baj ha fole mesz meg es ugy eszel mint egy terhes anyuka (Szeretjuk oket ❤)

2020. aug. 20. 17:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ❤
2020. aug. 20. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok az a nagyon vékony fajta de edzőként sok brutálisan vékony alkatú lány/fiú jött hozzám, hogy segítsek nekik jobban kinézni. Főleg lányoknál szerintem ebből az alkatból lehet a legkönnyebben jobb alakot formálni persze kitartónak kell lenni de hamar meg fog látszani a változás. Sok sikert!
2020. aug. 23. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!