A szalma kalapomra az van írva, hogy "víz nem érheti". Akik túráztok, ti hogyan oldjátok meg, hogy ne érje víz?
Figyelt kérdés
Ugye nyáron is eshet az eső és összehajtani pedig nem lehet. Hátizsákba betenni...nincs annak hely.2020. aug. 14. 16:55
1/10 anonim válasza:
Viszel egy-két reklámszatyrot és beleteszed. Nem kell beletenni a hátizsákba, elvan rajta kívül is.
2/10 anonim válasza:
Baseball sapka nem jobb a túrázáshoz?
3/10 anonim válasza:
#2: Jó a szalmakalap, mert ugye körben árnyékol a karimája és szellőzik is.
4/10 anonim válasza:
Én sokat túrázok, és általában nem hordok semmilyen fejfedőt, de ha már igen, akkor én is baseball sapkát, méghozzá fehéret, sokkal praktikusabbnak találom, mint a szalmakalapot. Ja, és az nyugodtan ázhat.
5/10 anonim válasza:
3-as!
De ha bekeni magát naptejjel vagy ezt a légiósbaseballsapkát veszi fel, szerintem az is okés.
6/10 anonim válasza:
#5: De ha egyszer szereti. Mert különben ugye nem hordaná. Nekem is van 3, ilyen időkben kifejezetten kellemes.
7/10 A kérdező kommentje:
2 túrabot mellett még elférne egy reklámszatyor is a kezemben? nem...És, ha nem is használnék túrabotot (aminek az esélye igen kicsi)...akkor se szívesen cipelnék zörgő zacskót magammal.
A Szalmakalap Szellőzik.
A sapka Zárt, Nem szellőzik, Melegít.
2020. aug. 14. 20:18
8/10 anonim válasza:
#7: Nem tudom milyen hátizsákod van, de az enyém tele van pántokkal-csatokkal szóval fel tudnám rá fogatni, nem kellene kézben vinni.
9/10 A kérdező kommentje:
A hangsúly az esőn van. Megvan a kalap, de még nem hordtam. Ha víz hatására lágyul a szalma és eldeformálódhat, akkor nem szívesen tenném ki esőnek - ez volt az alap kérdésben.
Esőhuzat alá talán lehetne tenni, bár általában kihasználom a hátizsákom térfogatát, így nem sok hely maradna a szalmakalapnak úgy, hogy ne nyomódjon meg az esőhuzat alatt.
2020. aug. 14. 21:39
10/10 anonim válasza:
Lágyulhat, de ha nem áztatod szarrá, nem lesz baja, mert hamar szárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!