Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, ha anatómiail...

Honnan tudhatom, ha anatómiailag képtelen vagyok a spárgázásra?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Mit akarsz tudni?!

Ha képtelen vagy rá, akkor nem spárgázol.

2020. aug. 3. 22:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy valamilyen olyan veleszületett anatómiai gátja van a spárgázásnak, ami lehetlenné teszi hogy sok nyújtással elérjem. Fél éve nyújtok rendszeresen és még mindig nem sikerült:(
2020. aug. 3. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Fél év nyújtástól ne várj csodát

Nem tudom hány éves vagy és hogy fiú vagy lány

Minél fiatalabb vagy annál könnyebb. Lányoknak megint.

De tízenpáréves korban is nulláról évek lehetnek.

Kitartást. Ha sokat csinálod sikerülni fog

2020. aug. 4. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Nekem majdnem 4 évbe telt. Sok idő és kitartás kell csak szerintem! Sok sikert!
2020. aug. 4. 08:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2020. aug. 4. 15:16
 6/6 anonim válasza:
Szia. Lehet már nem aktuális de nem tudtam kibírni, hogy ne válaszoljak a kérdésedre. Nos a genetikai adottság nagyon sokat rádob de ha kitartó vagy simán lent lesz a spárgád. Én is régóta nyújtok és sose volt változás aztán feladtam. A napokba elkezdtem megint mondjunk nekem van egy barátnőm aki tornász és ő adott tippeket, hogy hogyan mehetne le. Második nyújtásnál vagyok és lemegy a jobb haránt spárgám. Mondjuk az is hozzá dob szerintem, hogy anyukám régen atletizált és örökölhettem a génjeit. Légy kitartó neked is sikerülni fog!!
2020. dec. 12. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!