Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gördeszkát vegyek?

Milyen gördeszkát vegyek?

Figyelt kérdés

Most egy penny board-om van (nem tudom, hogy jól írtam e).

De szeretnék egy másikat, mert ezzel csak jó úton lehet menni.

Milyen deszka van ami jó rossz úton is? Ha egyáltalán van ilyen.

Mert ez a legkisebb kátyúkba/kövekbe is meg akad és mindig úgy ugrok le róla, hogy ne essek pofára. Ezzel már amúgy teljesen jól tudok menni.

2020. júl. 22. 11:39
 1/4 anonim válasza:
100%
hát pedig a pennyboardnak van a leglágyabb kereke, tudtommal. Esetleg a long board segíthet a problémádon, ezt is közlekedésre találták ki, válassz puha kerekűt. De csodákat ne várj, hogy majd falun a földes-kavicsos úton is végigrepeszted. :D
2020. júl. 22. 11:47
 2/4 Fa_ember16 ***** válasza:
Egy longboard aminek puha,de nem túl puha a kereke és szélesebb,illetve nagyobb,magasabb kereke van.a nagyobb az csak azért kell hogy egy kátyúban ne akadj meg,de persze ez nem mindíg van ìgy(meg a kis kavicsok miatt is).meg szerintem a longboard amúgy is kényelmesebb mint a penny board.
2020. júl. 30. 15:18
 3/4 anonim válasza:
Zorallt
2020. aug. 15. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Elektromsat?
2022. okt. 9. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!