Milyen gördeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gördeszkát, de nem nagyon értek ehhez. Leginkább városi használatra, de nem szeretnék vele semmi bonyolult trükköt. Milyet vegyek?2020. máj. 19. 16:25
1/9 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mi a neve, de pici és műanyagból van. Jól lehet vele kanyarodni. A decathlonba városi cruiser-ként van fent.
2/9 anonim válasza:
Cruiser deszkák nagyon jók,viszont szerintem ne műanyagot vegyél.Egy jó fából készületett keress.Tesóm a Skateworld és deszkak oldalról szokott rendelni.Ha kezdő vagy,akkor védőfelszerelést is vegyél.Egy hete kipróbáltam és ekkorát életemben nem borultam még.A combomon lett egy kisebb lila segg :'D
4/9 anonim válasza:
amire a #1 gondolt az szerintem a penny board
5/9 A kérdező kommentje:
A penny board-okról mi a véleményetek?
2020. máj. 19. 16:53
6/9 anonim válasza:
nagyon szuper cuccok.
nehezen mennek tönkre, könnyű irányítani, és még sorolhatnám egész nap.
7/9 anonim válasza:
Igen, az az köszi csak nem tudtam a nevét, ezért írtam a decathlonosat.
8/9 anonim válasza:
A penny board egy ausztrál márka, akik úttörőként vezették be ezeket a kisebb deszkákat, de ma már ezt a nevet használják magára a deszka tipusára is. A kérdésre válaszolva nekem van egy D-street penny boardom, és nagyon szeretem. Mivel 22 inches (tudomásom szerint ez a legkisebb méret), ezért nagyon kompakt, simán tudom szállítani, és a buszos bácsi sem szól rám. Ha csak városi közlekedésre szeretnéd használni a deszkád, akkor penny boardokat erősen ajánlom. Esetleg vehetsz egy pillantást a longboardokra, bár ezeket inkább hegyes vidéken használják száguldásra, bár láttam egyet-kettőt városban is.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is valami nagyobb és puhább kerekűt vegyél,lehet az pennyboard vagy longboard is,ami neked tetszik:D
A trükközésre való deszkát nem igazán ajánlom ha sokat akarsz menni,bár az sem rossz csak kisebbek a kerekek és kemények,ami miatt olykor rázós az út vagy épp ha lassabban mész megakadsz egy két résben,ami nem kellemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!