Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gördeszkát vegyek?

Milyen gördeszkát vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gördeszkát, de nem nagyon értek ehhez. Leginkább városi használatra, de nem szeretnék vele semmi bonyolult trükköt. Milyet vegyek?

2020. máj. 19. 16:25
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem tudom pontosan mi a neve, de pici és műanyagból van. Jól lehet vele kanyarodni. A decathlonba városi cruiser-ként van fent.
2020. máj. 19. 16:37
 2/9 anonim válasza:
100%
Cruiser deszkák nagyon jók,viszont szerintem ne műanyagot vegyél.Egy jó fából készületett keress.Tesóm a Skateworld és deszkak oldalról szokott rendelni.Ha kezdő vagy,akkor védőfelszerelést is vegyél.Egy hete kipróbáltam és ekkorát életemben nem borultam még.A combomon lett egy kisebb lila segg :'D
2020. máj. 19. 16:50
 3/9 anonim válasza:
*készültet
2020. máj. 19. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
amire a #1 gondolt az szerintem a penny board
2020. máj. 19. 16:52
 5/9 A kérdező kommentje:
A penny board-okról mi a véleményetek?
2020. máj. 19. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szuper cuccok.

nehezen mennek tönkre, könnyű irányítani, és még sorolhatnám egész nap.

2020. máj. 19. 16:55
 7/9 anonim válasza:
78%
Igen, az az köszi csak nem tudtam a nevét, ezért írtam a decathlonosat.
2020. máj. 19. 17:30
 8/9 anonim válasza:
28%
A penny board egy ausztrál márka, akik úttörőként vezették be ezeket a kisebb deszkákat, de ma már ezt a nevet használják magára a deszka tipusára is. A kérdésre válaszolva nekem van egy D-street penny boardom, és nagyon szeretem. Mivel 22 inches (tudomásom szerint ez a legkisebb méret), ezért nagyon kompakt, simán tudom szállítani, és a buszos bácsi sem szól rám. Ha csak városi közlekedésre szeretnéd használni a deszkád, akkor penny boardokat erősen ajánlom. Esetleg vehetsz egy pillantást a longboardokra, bár ezeket inkább hegyes vidéken használják száguldásra, bár láttam egyet-kettőt városban is.
2020. máj. 21. 13:56
 9/9 anonim válasza:

Szerintem is valami nagyobb és puhább kerekűt vegyél,lehet az pennyboard vagy longboard is,ami neked tetszik:D

A trükközésre való deszkát nem igazán ajánlom ha sokat akarsz menni,bár az sem rossz csak kisebbek a kerekek és kemények,ami miatt olykor rázós az út vagy épp ha lassabban mész megakadsz egy két résben,ami nem kellemes

2020. máj. 22. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!