Gyenge bokával mit tudok kezdeni?
Figyelt kérdés
Mindig is elég sportos voltam, de öt hónapja szültem, azóta nem volt időm/erőm sportolni. Még szülés előtti napon is tornáztam egész nap (hogy beinduljon végre :D) A múlt héten elkezdtem kocogni, direkt nem erőltettem meg magam, és jó minőségű a futócipőm is, de szörnyen megfájdult a bokám, be is dagad esténként. Pihenni nem nagyon tudok mert a babát sokszor kell cipelni, ringatni, közte meg takarítok... Szeretnék egy öt kilót lefogyni. Hogy tudnám erősíteni a bokámat, hogy bírjam a terhelést? Vagy milyen mozgást ajánlotok? Nagyon legyengültem az öt hónap alatt... mindenképpen szeretnék erősíteni magamon, és az állóképességemet növelni, de szörnyen gyenge a bokám :/2020. júl. 20. 21:51
1/3 anonim válasza:
Eltudsz járni konditerembe? Ha igen akkor az ellipszistrénert javaslom, kevésbé hasznos mint a futás, de sokkal kímélőbb, kipróbálhatod az evezőgép ét is az se terheli annyira, ellenben az egyik legjobb kardió mozgás. Otthoni torna YouTube videóra, valami applikáció, ami segít neked, hogy milyen gyakorlatokat csinálj
2/3 A kérdező kommentje:
Konditerem kilőve sajnos. Van itthon szobabicikli mondjuk. Az jobb? De igazából az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnám erősíteni a bokámat, mert ez így nem állapot :/
2020. júl. 21. 02:52
3/3 anonim válasza:
Szobabicikli is jó. A bokádra sajnos nem tudok mondani semmit, nézesd meg egy orvossal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!