Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyenge bokával mit tudok kezdeni?

Gyenge bokával mit tudok kezdeni?

Figyelt kérdés
Mindig is elég sportos voltam, de öt hónapja szültem, azóta nem volt időm/erőm sportolni. Még szülés előtti napon is tornáztam egész nap (hogy beinduljon végre :D) A múlt héten elkezdtem kocogni, direkt nem erőltettem meg magam, és jó minőségű a futócipőm is, de szörnyen megfájdult a bokám, be is dagad esténként. Pihenni nem nagyon tudok mert a babát sokszor kell cipelni, ringatni, közte meg takarítok... Szeretnék egy öt kilót lefogyni. Hogy tudnám erősíteni a bokámat, hogy bírjam a terhelést? Vagy milyen mozgást ajánlotok? Nagyon legyengültem az öt hónap alatt... mindenképpen szeretnék erősíteni magamon, és az állóképességemet növelni, de szörnyen gyenge a bokám :/
2020. júl. 20. 21:51
 1/3 anonim válasza:
Eltudsz járni konditerembe? Ha igen akkor az ellipszistrénert javaslom, kevésbé hasznos mint a futás, de sokkal kímélőbb, kipróbálhatod az evezőgép ét is az se terheli annyira, ellenben az egyik legjobb kardió mozgás. Otthoni torna YouTube videóra, valami applikáció, ami segít neked, hogy milyen gyakorlatokat csinálj
2020. júl. 20. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Konditerem kilőve sajnos. Van itthon szobabicikli mondjuk. Az jobb? De igazából az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnám erősíteni a bokámat, mert ez így nem állapot :/
2020. júl. 21. 02:52
 3/3 anonim válasza:
Szobabicikli is jó. A bokádra sajnos nem tudok mondani semmit, nézesd meg egy orvossal.
2020. júl. 21. 09:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!