Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippek edzés és étrend tervhez?

Howrselove kérdése:

Tippek edzés és étrend tervhez?

Figyelt kérdés

Videók alapján szoktam edzeni (kb 40min/nap) de nem tudom, hogy pontosan hogy is kéne csinálnom ezt az egészet. Szálkásítani szeretnék és ehhez szeretnék csinálni egy edzéstervet + egy nem annyira szigorú étrendet. Ha valaki tudna esetleg ajánlani valamit, vagy egy youtubert akinek hasznos edzős videói vannak, az nagyon szuper lenne.

18 éves lány vagyok, 170cm, 50kg

(főként lapos,feszes has, izmosabb combok és kar a célom)

2020. júl. 13. 20:11
 1/1 anonim válasza:
100%
Én Chloe Ting-et tudom ajánlani. Van egy 2 weeks shred challenge ( [link] nevű programja. Húzós az elején, de nagyon gyorsan látszik az eredmény fiziológiailag is meg erőnléti szinten is. Ha tudsz angolul, akkor körülbelül az összes videója hasznos lehet, böngészd végig a csatornáját, imádnivaló személyisége is van hozzá:)
2020. júl. 15. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!