Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ázsiai gólszám több mint...

Ázsiai gólszám több mint 1,5-nél ha 2 gól van az elég vagy még kevés?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés de egy kukkot nem értek az ázsiai gólszámból. Ma fogadtam a Leverkusen-Bayern München meccsre, és véletlenül azt raktam hogy ázsiai gólszám több mint 1,5. (Sima több mint 1,5-öt akartam csak mellényúltam.) Na most félidőnél 2-0-ra vezet a München, azaz már van 2 gól. Ez már ázsiainál is nyertes, ha így maradna a végéig?

2020. júl. 4. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyertes.
2020. júl. 4. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Az azsiai hendik es over underek azert kulonlegesek, mert vannak negyedes valtozatuk is. Pl over 1,75. Ez azt jelenti mintha fele tettel tennel egy over 1,5et es over 2,0t. Ennel ha 1 gol van akkor vesztes a tipp, ha pont 2gol akkor a fele tet nyer (a 1,5es) a fele tet meg push mert pont 2gol lett. 3golnal ertelemszeruen mindketto jott.

Az 1,75 os azsiai tehat a 1,5 es 2,00 atlaga. A 2,25 meg a 2,00 meg a 2,50 atlaga

2020. júl. 7. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!