Ismerkedni a golfozással, hogyan?
Most mennék először golfozni. Nem tudom, hogy egyedül-e vagy találok valakit aki eljönne.
Van kezdő csoport oktatóval, de szeretném egyedül kipróbálni milyen egyáltalán a golfpálya, milyen érzés ott lenni, relaxálni stb.
Teljesen kezdő vagyok. Ilyenkor mire számítsak ha foglalok egy napijegyet mondjuk?
A budatétényi golfpályán régebben volt arra lehetőség, hogy egy "schnupperkurs"-ra befizess. Ez olyan kóstoló-szerű...
Nem tudom, létezik-e még. Egészen megfizethető volt az ára.
Azért mert itt még nem tudok olyan fórumot ahol lehetne kérdezni.
Meg nem beszélek a helyi nyelvet se, angolul kommunikálok egyelőre.
Bakker, és akkor mi honnan tudjuk hogy egy titkos ismeretlen külföldi városban mi hogyan van???
Végiggondoltad...? 😂😂😂
Ennyire buta te se lehetsz...
A golf az itt is golf és ott is golf, nem igaz?
Akkor gyanítom, hogy fehér labda van itt is, ott is. Igaz?
A szabályok ugyanazok lehetnek, nem?
Valószínűleg a golfhoz használt eszközök mint a labda-tartó, a kiskocsi meg a labdák is ugyanolyan logika szerint működnek a Földgolyó egészén.
EZEKRŐL akarnék több infót.
Kezdőnek, tanfolyam néllül mit szoktak ajánlani?
Ha nincs eszközöm gondolom bérelhető.
Egyedül érdemes-e menni?
Nagyjából mennyi időt szánjak egy bevezető alkalomra.
Ezek az egész világon olyan alapvető információk, amik nem konkrét pályákhoz kapcsolódnak, hanem a játékhoz. Nem gondolod?
Vagy szerinted a focit Szlovákiában kézzel, fejenállva játsszák vagy mi?
Azért mert nem vagy kellően intelligens ahhoz, hogy minden LÉNYEGES információt megadj a kérdésben vagy a leírásban, nem a válaszolókra kell haragudnod.
Például írhattad volna azt is: "Köszönöm a válaszod.Sajnos elfelejtetem megadni azt az információt, hogy nem Magyarországon ( Budapesten ) élek, de az általad közöltekből kiindulva, megpróbálok itt, ahol élek, valami hasonló szolgáltatást keresni."
"Külföldön élek. :)"
Ez nem pont ezt az információt közli esetleg szerinted?
külföldön mégis hol?
Mondjuk könnyebb lenne segíteni, ha konkrétumokat írnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!