Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szeretett meg futni...

Hogyan szeretett meg futni az, aki nem szerette előtte?

Figyelt kérdés

Kérem az ne válaszoljon, aki amúgy is szeret, mert az nem érti ezt a gyűlöletet.

Nagyon szeretnék szeretni...

Akarom...

Hogyan?

Nehezen bírom, stb... gondolom ez magától értetődő.

2020. jún. 18. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

2 het alatt belejon az allokepesseged terheles es tav fuggoen, en pl most 2km neveben beszelek. Elso nap meg kb 15p alatt ment, mire 3 hetre ertem mar 9p alatt futottam a 2kmet. Felmereshez kellett, arra edzettem, egyebkent nem futnek ilyen gyorsan, felesleges izomegetes.

Amugy meg miert nem csinalod azt amit szeretsz inkább? Ha csak nem muszaj, mint nekem.

Egyebkent en nem szeretek különösebben futni, de jo erzes h tagul a tudom, zenehallgatas, jo erzes kisprintelni magad neha, kiadni energiat. Amugy csak kitartas az egész.

23/F

2020. jún. 18. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy jó élmény után bekattant, hogy szeretem xd

Tesómmal mentem, aki végig motivált, meg jól esett, hogy érzem az izmaimat dolgozni, utána kellemesen fáj mindenem, szóval sportosnak éreztem magam közben is meg utána.

Senki nem stresszelt, h gyorsabban kéne, kitapasztalhattam, hogy nekem mi a jó, ki a kellemes, és csak magamhoz kellett igazodni.

2020. jún. 18. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Kell egy jó edzésterv, ha nehezen megy, ajánlom az Első 5 kilométer című tervet, felkészít a futásra.

Mellé nekem nagyon bevált a Zombies Run játék, hogy "értelme" legyen a futásnak, jó a sztorija, izgalmasak lesznek tőle a futások. Meg valami jó zene háttérnek.

2020. jún. 18. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha utálod akkor minek erőltetni? Ne csináld! Keress valami mást!
2020. jún. 18. 10:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Elipszisezni és sétálni szeretek.

Ez elég kevés...

diétázom és ezeket csinálom egy hónapja, lement már 4.

De gondoltam, h kihasználnám a nyarat erre , h fussak, majd ráèrek télen ismét a lakásban elipszisezni.

2020. jún. 18. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Én olyan egyetemre mentem, ahol kötelező a tesi és a felmérők. Eleinte utáltam én is, de mára nem tudnek lenni nélküle, ez számomra a legjobb stresszoldó.

Probalj mondjuk batatnokkel, haverokkal futni, tűzz ki egy célt, kezdd kicsiben. A futásnál gyorsan fejlodsz, szóval szerintem a sikerélmény motiválni fog. De ha több hét után is gyűlölöd, akkor tényleg hagyjad. Amúgy a Hiit edzés, tabata, stb nagyon jó zsírégető, nem csak a futás.

2020. jún. 18. 13:34
 7/8 anonim válasza:
sosem szerettem futni és sosem bírtam. Mindig fájt a sípcsontom, nem kaptam levegőt, lihegtem, kimelegedtem stb. Évek óta bringázok nagy távokat 100 km+. Szerintem ez adott nekem elég állóképességet. Több, mint egy éve futok rendszeresen, ha valamiért nem tudok menni, akkor hiányzik a szervezetemnek. Szóval nálam a jó élmény segített. Tavaly megpróbáltam, meglepően jól ment, másnap vettem futócipőt (tudtam, hogy ha megveszem, akkor muszáj menni és csinálni). Persze most is van olyan, hogy legszívesebben aludnék este, de tudom, hogy csak el kell indulni és jó lesz. Utána mindig felfrissült vagyok, hiába ömlik rólam a víz így nyáron :D
2020. jún. 30. 15:20
 8/8 anonim válasza:
Még annyi plusz infó, hogy télen is futok. Nem számít, ha mínusz fokok vannak, jól esik akkor is. Viszont az nagyon fontos szerintem, hogy ha most kezdesz el futni, akkor ne a tűzőnapon menj. Én nyáron mindig 21 óra után járok ki, akkor már kellemesebb a levegő egy fokkal. Ha az első futások rossz élmények lesznek, akkor nem fogod folytatni. És futás közben a pörgős zene tudatalatt motivál.
2020. jún. 30. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!