Most kezdtem az edzést, ez normális?
Ez csak akkor normális, ha szélsőségesen kifárasztottad az izmaidat. Ha így történt, akkor azt helytelenül tetted. Nem láttam az edzsedet, így nyilván nem tudom megmondani, mennyire indokolt ez az erőtlenség.
A másik, hogy napi 900 kalóriával képtelenség hízni, sőt, intenzív fogyásnak kell történnie. Napi 500-600 kalóriváal nem tud működni a szervezet, ha egész nap fekszel, akkor sem. Ha neked mégis növekedett a testsúlyod, az csak úgy lehet, ha a szervezeted irtózatos mennyiségű vizet tartott vissza.
Ha most kezdted az edzést,normális,hogy nagon megterhel. Azért nem kell rosszullétig edzened , fokozatosan jó hozzászokni .
A másik,hogy autoimmun eredetű pajzsmiriggyulladással érdemes lenne tej és gluténmentes diétát tartani,nekem és még sok sorstársamnak nagyon bevált (igaz nálam lisztérzékenység is van mellé,tehát sok választásom nincs azzal kapcsolatban ,de azok is pozitiv változásról számolnak be,akik egyébként nem lisztérzékenyek). Persze ezt csak tippként írom. Inzulinrezisztenciád nincs? Ezek sokszor kéz a kézben járnak ,szívás..
Bocsi amúgy közben olvasom,hogy tegnap kezdted az edzést, akkor ne aggódj hozzá fogsz szokni, emlékszem nekem is kezdetben olyan izomlázam volt,hogy járni alig tudtam,most pedig sokszor már abszolút nincs és mégis fejlődök.
Köszönöm a választ neked is! Inkább vettem ma egy kondi bérletet, hogy majd a személyi edző mondja meg, mit csináljak. :D
Sajnálom, hogy Te is ilyen nehézségekkel küzdesz. Gluténérzékenységem még(!) nincs. Volt vékonybél biopsiám, ott cöliákiának imponáló képet találtak, de a vértesztem negatív, s nincsenek tüneteim sem. Azt mondta a gasztrós doki, hogy nem kell diétát tartanom. Inzulin rezisztenciát meg nem tudom, hogyan nézik? Cukorterhelésem volt, az tökéletes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!