Valaki tud olyan lovas tabort szegeden ?
Figyelt kérdés
Valami olyan lovas tabor kene ami mellesleg szegeden van. Ugye 12 evesen nem lehet regisztralni az oldalra ezert kerte a hugom hogy kerdeztem meg en itt.
Tehat egy olyan lovas tabor kene(szegeden) ahova nem Ilyen 8 eves picsak jarnak hanem korabeli normalis emberek is vannak. Mi a gondorsort neztuk de ott meg nem voltunk szoval nem tudjuk hogy milyen.
De valakinek a huga(aki kb az o korban van es ugyanez a problemaja) akarna menni taborba akkor mehetnenek egyutt.:)
2020. jún. 12. 10:51
1/2 Qubi válasza:
Én a Leon Cavallo lovastábort tudnám ajánlani (12éves koromtól kezdve több éven át odajártam), nagyon jó hely és élmény. A tábor Balástyán van, Szeged közelében.
18/lány
2/2 anonim válasza:
Sok helyen van lovas tábor. A kérdés, hogy mi a célod? Csak mert van olyan tábor is, ahol nem "nem Ilyen 8 eves picsak jarnak", és nincs oktatás, csak lovon utazgatás meg buli-muli, és van olyan, ahol lovagolni tanítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!