Igaz a hír, hogy Gabi és Dave myeri az exatlont?
Figyelt kérdés
Tegnap ELVILEG egy mexikói oldal kirakta, hogy ők nyerik. Viszont én nem hinném, hogy ekkorát hibáznának. Sokan mondják, hogy igaz, de sokan mondják, hogy csak ennek a két embernek drukkolt. Gelencsér Timi azt válaszolta, hogy ez egy korábbi medáljáték eredménye volt. Szerintetek?2020. máj. 28. 10:06
12/17 anonim válasza:
csalás ez az Exatlon 3 kék 1 piros?
13/17 anonim válasza:
A mexikói hír igaz. Gabi és Dave nyeri az exatlont A mexikoiak véletlenül kitették a képet mert azt hitték már lement az összes adás.
14/17 anonim válasza:
Nem bánnám. Szimpatikusabbak, mint Dorci és Adu.
15/17 A kérdező kommentje:
Én sem bánom. Én azt bánom, hogy Zozi kiesett. Elég stabil volt a teljesítménye. Jó ember.
2020. máj. 28. 23:24
16/17 anonim válasza:
Ha olyan sokan látták, akkor itt hogy-hogy nem látta senki? :D Linkelje már be valaki.
17/17 A kérdező kommentje:
Levették már a posztot.
2020. máj. 29. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!