Azért lett vastagabb a lábam, mert rendszeresen szobakerékpározok?
Sziasztok!
Elkezdtem heti 3-4x szobakerékpározni 1 órákat. Eredetileg az lett volna a célom, hogy vékony és izmos lábakat "kreáljak", de ahogy elnézem most a vádlijaimat és combjaimat... vastagabbak lettek, nem pedig vékonyabbak.
Gondolom az izom miatt néz ki úgy, ahogy... de nekem így nem tetszik.😅
Hogyan tudnám a zsírt izommá fejleszteni? Nem szeretném hogy zsírosnak és vastagnak látszon.
/L
Az nagyon is szép tud lenni ha valakinek izmos, formás a combja. Ha vékony akkor az olyan semmilyen. Szerintem. Persze ha a zsírtól vastag akkor az nyilván más téma.
Zsírt izommá pedig nem lehet átváltoztatni. Azt lehet, hogy izomtömeget szedsz fel, és leadod a felesleges zsírt, valószínű eleve erre gondoltál, de szerettem volna tisztázni hogy ha már ennyire leegyszerűsítve mondjuk, akkor is inkább "kicseréljük" a zsírt izommá. Bár ez is elég meredek kifejezés.
Aztán a kaja is nagyon fontos, sőt. Hiába tekersz akármennyit, ha mellette sok, rossz kaját eszel. Úgy szálkásodni nem fogsz.
Úgyhogy legyen meg a cél, (pl.: izmosodni akarsz vagy szálkásítani) és legyen meg a megfelelő edzés, és kaja.
Szia, mivel nem látom a lábad, igazából azt kellene tudni, h az izom miatt vagy zsír miatt lett vastagabb. Mert ha zsírosabb lett és nem izmosabb, akkor azt jelenti h híztál, tehát nem jól táplálkozol.
ha a avstagság az mind izom, akkor azt jelenti h hatékony az edzésed, viszont az már genetika kérdése, akkor más gyakorlatokat is csináélnod kell. Pl nyújtás v pilates.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!