Sportöv vagy szaunaöv használata segít lefaragni pár centit a hasból?
Figyelt kérdés
Nem vagyok dagadt sőt elég vékony vagyok felsőtestem inkább csontosabb. Próbálok normálisan odafigyelve enni de nem mindig jön össze sajnos. Fogyni nem szeretnék mert inkább híznom kellene, mindenhol meg vagyok elégedve magammal kivéve a hasam. Azzal bármit csinálok csúnyán nagy és látszik hogy zsíros. Már ha egy sima testre simuló pólót vagy ruhát felveszek is nagyon látványos. Ha sportoláshoz veszek ilyen övet és láttam van Kiss Virágnak ilyen gélje szerintetek érne valamit? Bárki aki járt hasonló cipőben szívesen fogadom a tapasztalatát, tanácsát. Előre is köszönöm.2020. máj. 10. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!