Szerintetek kezdő futócipőnek ez jó lesz?
2020. máj. 7. 10:56
2/3 anonim válasza:
Futócipőt lábtípus szerint kell választani. Futóboltokban ingyenesen megnézik, hogy áll a lábad ha futópadon futsz. Lehet befele dőlő, semleges vagy kifele dőlő. Erre a három lábtípusra/futási stílusra gyártanak 3 féle cipőt. Amit belinkeltél az semleges cipő. De ha neked futás közben pl befele dől a lábad, ez nem jó rá, nem támasztja alá a belső talpéled. Szóval ezt szakboltban érdemes megnézetni, nehogy lábfájás, sérülés legyen a vége. Persze ha nincs rá lehetőség vagy nem futsz annyit, hogy a túlterhelés veszélye fennálljon, akkor meg lehet próbálni, nem tűnik rossznak első cipőnek.
3/3 anonim válasza:
A 2-es jól írja. Először amikor elkezdtem futni egy normál cipőt vettem, az egyébként pronáló, vagyis befelé dőlő lábamra. Mindig fájt a lábam, mondtam is a férjemnek, hogy ez a cipő nem jó. Elmentem egy szakboltba, ahol rögtön mondták mi kell nekem. És vettem is egyet ami az én lábamra való. Na az irtó kényelmes. Érdemes többet rászánni ha komolyan gondolod, egész más élményt ad majd a futás egy jó cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!