Milyen gördeszkát ajánlanátok kezdőnek?
Sziaszot.
Egy 22 éves lány vagyok és szeretnék elkezdeni gördeszkázni. Nem ilyen komolyabb trükkökre gondoltam, hanem simán gurulni városban. Eddig rollereztem és váltani szeretnék. Nem gáz amúgy ha egy lány ennyi idősen elkezd deszkázni :D, nem fognak kinézni? Hogy lehet amúgy megtartani magam rajta, mert egyik barátom deszkáján próbálgattam gurulgatni kicsit de elág nehéz volt, fenn maradni rajta. Mindig az az érzésem volt, hogy leesek és elbillenek oldalra, meg hogy kigurul alólam a deszka. Ezeket, hogy tudom megtanulni, elengedni a félelmeket? Rolleren ugye könnyebb volt, mert volt kapaszkodó ami megtartotta az egyensúlyomat de itt nincs. Na meg a fordulást is hogy lehet? Miket kell tudni a gördeszkázásról ha nem trükköket akarok tanulni csak simán gurulni? Meg milyen típusú deszka való nekem? Más lány is szokott deszkázgazni?:). Meg milyen védőfelszerelések kellenek hozzá pl.csuklóvédő, tértvédú és ilyesmik? Egy tapasztalatlan kezdő gördeszkás lány vár tanácsokat :D.22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!