Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem bírok 3 percnél...

Miért nem bírok 3 percnél többet edzeni?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok és 3 perc után már úzy ki fáradtam

Ezt az edzést csináltam: [link]

Mit csinálok rosszul?

2020. máj. 6. 10:04
 1/7 A kérdező kommentje:

Lány vagyok 17 éves.

kb. 67 kg lehetek most. 159 cm

2020. máj. 6. 10:07
 2/7 subrette ***** válasza:
100%
Mert még nincs kellő állóképességed hozzá és hamar kimerülsz. Csináld először kisebb intenzitással a gyakorlatokat. Ha gyakorolsz, tovább fogod bírni.
2020. máj. 6. 10:16
 3/7 anonim válasza:
94%
Én azt mondom ez egy tingli-tangli semmi. Ha nem bírod ki akkor sorry
2020. máj. 6. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Óh, hasonló a helyzet velem is. De nem bánom, mert igazából nincs olyan dolog az életben, ami elsőre remekül megy. Ez egy folyamat, fel kell építeni.

Tornázom 5 perceket, majd felülök a bringára és megyek tekerni. Vagy ugrókötelezek. Vagy csak sétálok egy nagyot.

Igazi fotelharcos vagyok, számomra a lényeg itt az elején, hogy hozzászokjak a mozgáshoz. Ha már rutinná vált, akkor próbálkozom nagyobb mennyiségeket tornázni.

2020. máj. 6. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Te tényleg azt gondolod, hogy minden edzés megfelelő a Föld minden lakója számára? Ha ez nehéz, keress könnyebbet!
2020. máj. 6. 10:59
 6/7 A kérdező kommentje:

10:16

10:44

Nektek köszönöm a válaszotokat.

Az állóképességem hogyan lehet jó?

2020. máj. 6. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg lehet az is, hogy nem figyelsz közben az ütemes légzésre, próbáld meg hogy direkt nagyon feltűnően szívod be, meg fújod ki a levegőt.

Én pl tudom magamról, hogy azért nem bírok 3-4-nél több fekvőtámaszt megcsinálni, mert a nagy erőlködés közben visszatartom a levegőt.

2020. máj. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!