Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan célszerűbb elindulni...

Hogyan célszerűbb elindulni futni?

Figyelt kérdés
Mindig éhgyomorra szoktam, de ma úgy alakult, hogy reggeli után 3 órával mentem futni. Sokkal energikusabb voltam és talán kétszer annyit bírtam volna, de nagyon fájt a hasam. Tehát a fejemnek és az izmaimnak szüksége van a tápanyagra futás előtt, a hasamnak meg max egy pohár víz. Mi a megoldás erre?
2020. ápr. 30. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem valami kis könnyű kaját egyel előtte mert éhesen nem lesz energiad futni. En nem is bírnám kaja nelkul. Nem kell el teliteni magad de legyen a hasadban valami :)
2020. ápr. 30. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
2020. máj. 1. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha edzek, sosem eszek reggel előtte. Mert akkor órákkal előtte kellene, hogy ne mozogjon a gyomromban, viszont annyival nem fogok korábban felkelni.

Ha verseny, akkor nyilván eszek előtte

2020. máj. 1. 13:00
 4/4 Secret184 válasza:
Tapasztaljad ki, hogy mit tud bevenni a gyomrod. Például egy kis műzli, banán, zöldség hamar megemésztődik, valószínűleg nem lesz bajod tőle. Ha tudsz várj inkább 4 órát, olyankor már a nehezebb kaják is kisebb eséllyel fognak problémát okozni. Éh gyomorra amúgy nem a legjobb rendszeresen futni, főleg nem terepen vagy nehezebb edzésnapokon.
2020. máj. 1. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!