Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet széles a vállam?

Hogyan lehet széles a vállam?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék szélesíteni a vállamon milyen edzéssel?

Nincs nagy felszerelésem csak egy fekpad két kézi sulyzo és egy scott pad!

vagy ezekkel nemis lehet ijesmire gyurni??

2010. júl. 27. 23:41
1 2
 11/15 clint ***** válasza:
illetve még akkor is lehetséges, ha változó korban vagy, mível ha növésben vagy még logikusan fejlődnek a csontok is.
2010. júl. 29. 00:00
 12/15 anonim ***** válasza:

mellkasszéthúzó sportokat végezz.

akinek széles a mellkasa, annak a válla is - automatikusan.

2010. júl. 29. 22:47
 13/15 anonim válasza:
Baromság, ha edzel , használod a válladat mondjuk kajakos vagy akkor a csontjaid is erősödnek.
2011. ápr. 10. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Régi kérdés , de ez hülyeség hogy ha nem széles a vállad akkor nem is lesz soha az:-) kemény edzéstől megfelelő táplálkozással bármilyen testfelépítésű ember tudja formálni a testét , valaki könnyebben valaki nehezebben természetesen a genetika sokat számit , de akaraterővel kitartással motivációval elérheted a kitűzött célt idővel , nincs lehetetlen csak lusta ember , bárki képes jó testet széles vállat összekovácsolni ha szenved és kitartó , a testépítést mint sport meg kell szeretni , bele kell szerelmesedni függővé kell vállni mint a kábitószeresek , ha csak úgy jár edzésre valaki , hogy már megint menni kell de utálom ezt csinálni az régen rossz , el kell érni hogy hiányozzon és élvezzed a tested formálását a testedzést a sportot rendszeresen kitartóan és az eredmény garantáltan nem marad el.
2021. júl. 3. 23:52
 15/15 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy sok vagy meloba körülöttem mindenkinek olyan a válla mármint a nyakátol nézve a válla széléig, hogy majdnem vízszintes( pl hátizsák pántja nem csuszik le rola) nekem viszont a nyakamtól nézve oldalt a vállamig " le ejt" ergó képzeld ugy hogy a hátizsák pántja lecsuszna oldalra róla) viszont tudom úgy tartani hogy vizszintesnek tűnjön. Kérdés az, hogy ezek az emberek igy csak másképp tartják a válluk vagy alapbol olyan? Nem vagyok pálcika vékony de kövér sem, egyikünk se gyúrós.
szept. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!