Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet olyan alakom...

Jsjsjssjsjsj kérdése:

Hogyan lehet olyan alakom mint BlackPink Lisa-ának?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen diétát kellene kövessek? és milyen edzést kellene csináljak hozzá? (Kérlek ne szóljatok le nekem tetszik az alakja)

2020. ápr. 18. 23:21
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Igazából sokan mondjak,hogy ez már nem egészséges stb.,de nekem is nagyon tetszik az alakja:)

Egyrészt szerintem a genetika,amin ugye azért nem lehet változtatni.

Másrészt diéta+nagyon,nagyon sok edzés.

Néztem erről videókat és abban mondták a lányok,hogy nagyon sokat edzenek. A dietarol csak annyit mondtak,hogy mindenből ehettek csak mértékkel.

A kprofile oldalán irják,hogy mostani adatok szerint Lisa 167 cm és 44 kg.

Tehát mondjuk ha például te 3 centivel nagyobb vagy,akkor 3 kilóval kell többnek lenned, és akkor talán hasonlítani fogsz rá ,vagyis 170cm és 47 kg,de ez ugye csak példa.

De én tényleg nem tudom ez mennyire egeszseges,úgyhogy azért vigyázz magadra.

2020. ápr. 19. 00:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy
2020. ápr. 19. 01:31
 3/4 anonim válasza:
Igen, nagyon keményen kell edzeni. És diétázni. De ezt senkinek nem tanácsolnám, mert Lisa-nak a diétája nem lehet valami egészséges. De persze hasonló alak nem elérhetetlen. A neten sok cikket találsz ilyesmiről. De csak óvatosan!
2020. júl. 13. 17:37
 4/4 anonim válasza:
SEHOGY HISZEN neki is vagy 5-6 évig kemény diétaja volt nem lesz olyan alakod sohaaaaaaaaa
2023. dec. 12. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!