Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fog gyógyulni...

Szerintetek meg fog gyógyulni a térdem?

Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja voltam sportorvosnál térdfájás miatt. Azt mondta, hogy porckopás, 3 hónapig ne fussak, csak saját súllyal eddzek és ajánlott egy tablettát. Betartottam amit mondott, de még mindig elég rossz a helyzet, sőt párszor már elég élénken fájt egy ideig, pedig nem szoktam túlerőltetni. Érdemes lenne egy másik dokihoz is benézni (ha egyáltalán most lehetséges) Nagyon fontos ez nekem, mert szeretnék nyáron komolyan elkezdeni futni és nehezebb edzésekre váltani.

2020. ápr. 18. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van erre kifejleszett tápkieg. izületvédő. Arthro guard pl
2020. ápr. 18. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

1.5 hónap alatt egy csonttörés is begyógyul.

Ha rossz a térded, mit akarsz?

2020. ápr. 18. 16:56
 3/3 emerrr válasza:
Nekem több mint 3 évig fájó térdemet sikerült helyrehozni kollagén szedésével, addig elég sok mindent próbáltam (kálcium, glükozamin), de csak ez hozott tartós javulást.
2020. ápr. 23. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!