14 évesen érdemes elkezdeni hip hop táncot?
Figyelt kérdés
A barátnőm 14 éves. Most focizik, de el szeretné kezdeni a hip hop táncot. Szeret táncolni. Érdemes e most elkezdeni vagy már késő?2020. ápr. 14. 20:50
2/6 anonim válasza:
Sosem késő. Bár nem hip hopot, de a párom 25 évesen kezdett el táncolni, jelenleg versenyez és legutóbb novemberben maximális pontszámmal első helyet és legjobb táncos különdíjat hozott el. Szóval abszolút nem késő.
3/6 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnèd ès van benned szenvedély, sosem késő elkezdeni!
4/6 anonim válasza:
Hát... Nem is tudom. 16 vagyok, és 13 éve táncolok. Nálunk 2 profi csoport van, 14-18 és 18+. Alattunk lévő csoportok óráin bent szoktam lenni. Aki ebben a korban kezdi el és nincs hozzá tehetsége elég lassan tud fejlődni, de ha szeretné próbálja meg, aztán sok sikert neki! Bárkiből lehet bármi! ❤
5/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálnod.Az egyesületben, amit én ismerek 13-18 éves kor között kezdik el. Az edző majd úgyis megmondja, hogy tehetséges-e ahhoz eléggé, hogy versenyezzen, de szerintem nem a versenyzés a lényeg, hanem a sport szeretete. :)
6/6 anonim válasza:
Bocsi amiért ilyen későn válaszolok.
Sose késő elkezdeni, én gyerek korom óta sportolok, a hiphop tánc mindig is érdekelt, de csak most lett rá lehetőségem elkezdeni, 15 évesen (előtte otthon gyakorolgattam). Az edzőm világhírű táncos, és ő is 14 éves korában kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!