Vadkempingezésnél hol szoktátok hagyni az autót?
Figyelt kérdés
Szeretnék menni vadkempingezni de nem találtam sehol olyat, hogy pl Bakonyban hol lehetne hagyni a kocsit. Meg olyan helyre szeretnék menni ahol igazából az autó mellett már lehetne sátrat verni a sok cucc miatt. Tudom, hogy úgy szokták, hogy felpakolják a hátizsákra és még úgy sétálnak egy csomót. De hátha tud valaki olyan helyet ahova kocsival is belehet menni.2020. ápr. 13. 19:59
1/4 anonim válasza:
Az aztán kva vadkemping, hogy az autód mellett felvered a sátrat :)
Igazi LÁZADÓ vagy!
2/4 A kérdező kommentje:
Elég távol szeretnék lenni mindentől és nem lenne áram meg semmim se úgyhogy úgyhiszem ez vadkempingnek mondható.:) csak nem merem az autót se védtelen helyen hagyni ilyen egyszerű.És tudom, hogy egy helyen 24 óráig lehet sátrazni vagy engedéllyel lehet csak tovább. De kerüljük már az oltásokat. Csak a kérdésemre várok választ. De ha olyan helyet tudna valaki ahol 500-1000métert kell sétálni egy jó kis helyig az is nagyon jó lenne.
2020. ápr. 13. 20:17
3/4 anonim válasza:
Jól látható parkolóban érdemes hagyni az autót, ha kisebb település, akkor pl az önkormányzat vagy a rendőrség előtt.
Egyébként mennyi cuccot akarsz vinni, hogy csak 1 km-t akarsz menni a kocsitól? Egy kis sátor, könnyű hálózsák, pár szendvics meg 2 üveg víz nem olyan nehéz. De ha viszel kempiggázt, meg valami zacskós cuccot enni vagy teát főzni, az sem dobja meg nagyon. A terhet legegyszerűbben úgy lehet megosztani, ha többen mentek.
Bakonyban klasszikus állomás Bakonybél, onnan akár többnapos túrákra is lehet menni. Vizet útközben lehet tölteni forrásokból, csak előre kell tervezni az útvonalat.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát én túrázni annyira nem szeretnék. Csak pihenni egy-két napot egy kis patak csobogás mellett. Ha felütöttük a sátrat onnan cucc nélkül kicsit barangolni ilyenek. Bakony nagyon megtetszett csak nem tudom ezek a helyek mennyire megközelíthetőek autóval.
2020. ápr. 14. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!