Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vadkempingezésnél hol szoktáto...

Vadkempingezésnél hol szoktátok hagyni az autót?

Figyelt kérdés
Szeretnék menni vadkempingezni de nem találtam sehol olyat, hogy pl Bakonyban hol lehetne hagyni a kocsit. Meg olyan helyre szeretnék menni ahol igazából az autó mellett már lehetne sátrat verni a sok cucc miatt. Tudom, hogy úgy szokták, hogy felpakolják a hátizsákra és még úgy sétálnak egy csomót. De hátha tud valaki olyan helyet ahova kocsival is belehet menni.

2020. ápr. 13. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Az aztán kva vadkemping, hogy az autód mellett felvered a sátrat :)

Igazi LÁZADÓ vagy!

2020. ápr. 13. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Elég távol szeretnék lenni mindentől és nem lenne áram meg semmim se úgyhogy úgyhiszem ez vadkempingnek mondható.:) csak nem merem az autót se védtelen helyen hagyni ilyen egyszerű.És tudom, hogy egy helyen 24 óráig lehet sátrazni vagy engedéllyel lehet csak tovább. De kerüljük már az oltásokat. Csak a kérdésemre várok választ. De ha olyan helyet tudna valaki ahol 500-1000métert kell sétálni egy jó kis helyig az is nagyon jó lenne.
2020. ápr. 13. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól látható parkolóban érdemes hagyni az autót, ha kisebb település, akkor pl az önkormányzat vagy a rendőrség előtt.

Egyébként mennyi cuccot akarsz vinni, hogy csak 1 km-t akarsz menni a kocsitól? Egy kis sátor, könnyű hálózsák, pár szendvics meg 2 üveg víz nem olyan nehéz. De ha viszel kempiggázt, meg valami zacskós cuccot enni vagy teát főzni, az sem dobja meg nagyon. A terhet legegyszerűbben úgy lehet megosztani, ha többen mentek.

Bakonyban klasszikus állomás Bakonybél, onnan akár többnapos túrákra is lehet menni. Vizet útközben lehet tölteni forrásokból, csak előre kell tervezni az útvonalat.

2020. ápr. 14. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát én túrázni annyira nem szeretnék. Csak pihenni egy-két napot egy kis patak csobogás mellett. Ha felütöttük a sátrat onnan cucc nélkül kicsit barangolni ilyenek. Bakony nagyon megtetszett csak nem tudom ezek a helyek mennyire megközelíthetőek autóval.
2020. ápr. 14. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!