Szeretnék feszesedni és néhàny kg-t leadni. Segítségre lenne szükségem! (? ) 25N
Tényleg csak olyanok válaszàt várom, akik tudnának segíteni, mert rosszul érzem magam a bőrömben. Nincs tapasztalatom ilyen dolgokban, ugyanis az egyetemen alatt 47 kg voltam és folyamatosan gúnyoltak, hogy milyen sovány vagyok. Bármit megehettem, semmi nem jött rám.
Viszont 1-2 éve megváltozott ez. Akkor persze örültem neki, mikor végre 50-52 kg-t mutatott a mérleg, viszont kezdek átesni a ló túloldalára. Valószínűleg "hozzásegített" a nassolás, rendszertelen evés. Most vagyok 57 kg. Ami nem is zavarna, de a hasam és a combom egy katasztrófa. Szerettünk volna februártól edzőterembe járni a barátnőmmel személyi edzőhöz, de bezárt minden.
Nagyon hálás lennék ha tudna valaki ajánlani combra és fenékre gyakorlatokat amik valóban hatásosak és itthon lehet végezni. Nincsen semmilyen eszközöm hozzá sajnos.
Nagyon köszönöm ha valaki tud segíteni, esetleg tud tapasztalatból írni!!
Köszi! Utánanézek videókon! A héten jó lenne elkezdeni.
Természetesen a nassolást teljesen befejeztem jó pár hete, illetve tudom baromság, de egész nap kb semmit nem eszek. Ami nem tűnik hatásosnak :(
Ne hetekben, hónapokban gondolkodj hanem években. Persze lehet változásokat elérni egész hamar, de mindennek ára van. Most egy ideig úgyse fog senki nézni a strandon, ha pedig van barátod valószínűleg így is oda meg vissza van a testedért. - ezt arra értettem, hogy eddig nem érzel sok változást.
Az hogy nem eszel semmit tényleg baj. Próbálj meg először rendesen edzeni és mellette "jó" kajákat enni (értsd: nem jogobellát meg mountain dewt hanem vizet, zöldségeket) Nagy eséllyel már ez is előrébb visz.
A youtoban talász mindenféle videót ahol a szereplő végigmegy a gyakorlatokon. Nem mondom hogy jók, de ha még semmit nem sportoltál akkor hasznosak lehetnek. Segíthetnek kialakítani egy rutint, átmozgatnak.
Persze egy rendes guggoló programot aminek a végén a testúlyod többszörösével maxolsz nem vált ki semmi, de ez van 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!