Milyenek a kilátasaim? 32 evesen mire számíthatok, es miaz amit nem varhatok el?
32 eves ketgyerekes anyuka vagyok. Most hogy a kicsi is eleg nagy,es elegem lett a 6 evnyi tespedésből ( igen tudom nemkellett volna nem ez a lenyeg most) es újra formaba szeretnem hozni magam.
Nyilvan a bőröm mar nem olyan rugalmas mint 20on eves koromban, viszeres lettem a terhesseg alatt, megvaltozott a testem eléggé, a ket csaszarmetszesnek koszonhetően pedig a heg mint egy öv tartja az uszogumim. Borzasztoan erzem magam.
Elkezdtem hat ujra tornazni, itthon,sajattestsúlyos gyakorlatok,meg talan a futasra is raveszem magam. 20evesen kezilabdáztam.
Kerdésem hogy van e valami tanacsotok hogy mire figyeljek külön miaz ami esetleg irrealis elvaras lehet magamtól ebben a korban vagy még azert simán jó kondiba hozhatom magam? Volt aki azt mondta a heg miatt nem is lesz mar soha olyan a hasam mint elötte az úszogit nem fogom tudni ledolgozni.
Nyilvan nem akarok 2 honap mulva 5 kmeket futni, de ha van valakinek tapasztalata hasonló nők alakformalasában es megosztaná,örülnék neki. Köszönöm előre is.
"Nyilvan nem akarok 2 honap mulva 5 kmeket futni"
Pedig ez a legkönnyebb elvárások mentés is teljesen reális lenne. Nyilván nem fogsz úgy kinézni, mint 20 évesen, de úgy sem kell, mint 50 évesen. Nem szabad elhagyni magad.
0 ról 2 honap mulva 5kmeket futni elkepzelhetetlen szamomra. De lehet csak kishitü vagyok??
Nem szeretnek irreális celokat kitűzni. De túl alacsonyakat se.
Köszi a hozzaszólast
Például felejtsd el a futást, főleg a hosszabb távokat ha formásodni akarsz.Egyrészt gátolja a túl sok futás a regenerációt és az izomépítést, másrészt nem a legjobb módja a zsírégetésnek.
A helyedben belőnék egy testsúlykilogramonként 2g mértékű fehérjebevitelt, egy 2g per testsúlykg szénhidrátot és mellé kb 45-60 gramm zsírt.Folyatnám a tornát és a saját testsúlyos gyakorlatokat.Egyrészt most úgyis minden terem zárva, másrészt ezt az átmeneti időszakot kitudod használni, hogy hozzászokj az edzéshez így eredményesebben tudsz majd rendesen egy edzőteremben edzeni.Ne csapd szét magad kezdetben és légy átkozottul biztos, hogy minden rendben van az egészségeddel.A legjobb zsírégető módszer a súlyzós edzés és az alacsony szénhidrátos, magas fehérjés diéta.A shop builderről szedj le egy kezdő edzéstervet.Kerüld az idióta női magazinokat, két év alatt csodát csinálhatsz.
Köszönöm a hozzászólast neked is.
Szamomra nagyon hasznos volt. Igazad van, minden fejben dől el-legy biztos benne hogy minden rendben az egezségeddel. Köszi, ratapintottal . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!